17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има един НЕОСПОРИМ ФАКТ! Роналдо е доставил повече удоволствие на светъ с футбола си, отколкото таз изобщо некога ше може да достави - дори и на един единствен мъж. Дано пукне скоро, изнудвачката. кълнем я да пукне още тазци нощ, мръсницата. За да не може и длруги гадни кучки кат нея да и последват примера в изнудването.

Aбе на клипа от дискотеката се вижда как невинната девойка шамаросва и опипва Роналдо по задника , а после изведнъж нямала никакви намерения и била изнасилена.Ако мъж го направи това подскачат като бесни.

На тия снимки изглежда, че тя ще изнасили Роналдо, ама айде... Джендъри и курви само реват за пари и внимание!

въпросната нагла проститутка, на която и е платено преди девет години явно търси вратички да дои до живот ,......пък и реклами, интервюта, известност...съд за никаквицата от поне 10-15 години строг тъмничен, така че и други подобни мераклийки да им секне желанието за лесен живот

последно прочетено по случая днес: "Адвокатите на футболиста са дали да се разбере на всички въвлечени страни какво ще успеят да докажат: травмите на правото черво са нанесени от девойката самостоятелно и именно поради това не е заявила за "изнасилването" веднага, а след няколко часа. Освен това са изчезнали изключително важни улики — роклята на Катрин и първото й заявление." ----------------------- само предавам мотамо текста, нямам намерение да влизам в никакви дискусии - просто инфо. ще замоля да не ми се включвате, все едно аз съм авторът. просто е новото, прочетено по случая, останалото е пускано в дира като тема и е коментирано. затова го пускам - като нов детайл, защото следя темите от началото на активното мероприятие на движението МеТо (май те й плащат част от разноските, а тя пък решила след 9 години да им даде рамо).

Аз не мога да разбера, щом тя е подписала споразумение (срещу съответната сума) да не излиза нищо в медиите, не трябва ли сега да върне парите и да отговаря тя пред съда за нарушаване на договора?!?

Има хора, които мислят, че щом Роналдо е платил на тая киф-а и е наел екип за "почистване", то той е виновен?! Ами ето защо е платил - щом веднага е разбрал, че тази иска да го натопи за "изнасилване", то е направил всичко законно или малко законно, за да се спаси от подобен скандал навремето, когато все още я нямаше тази слава и можеше да отнесе повече кютек. Какво стана със Строс-Кан - обвиниха го човека, после се оказа, че е невинен, но не му дадоха поста в банката и т.н. Същото става и с Роналдо, дано не понесе големи загуби, а тази лъжкиня да отиде в затвора и да затвори устата на всички коври от ме-то !!!

всеки трябва да знае къде и кога да си го извади особено когато е много популярна личност,всеки си плаща за гешките рано или късно

Тия разследващи не са ли чували за интернет, конферентни връзки?

да го тикнат в затвора. да им е под ръка.

Тоя свят откачи. Била изнасилена моля ти се преди 10 години. Пък на снимките изглеждат другояче нещата.

от купона с Роналдо, на тях тя има вид не само на пияна, ами и на дрогирана. само че тука не ги пускат, ясно защо.

на госпожата пък щял да извика на разпит бивши на Роналдо. с надежда да го очернят.

Аз прочетох някъде, че са се появили още 3 с подобни обвинения. То направо им идва като дюшеш да искарат някой лев (доста ще са). Роналдо както си го е развявал може да се окаже, че изнасилените са 20-30, че и повече. То вече стана страшно да си поискаш.... и веднага "сексуално насилие", особено ако си по-богат. То не остана богат неочернен.

ами простичко е,такива популярни личности трябва да знаят,че са обект на отстрел и като му се иска има много елитни клубове които хем ще му е по-евтино хем,ще е гарантирано запазено от хората но не,трябва да се направи на мачо и да покаже кой е