17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извинете моя български, но мислих или мислех е правилно? Благодаря.

Не се извинявай, дираджиите са всички със завършен трети клас само.

Ама то у българско и такива неща ли се честват? хахаха Срам и позор! Някога силна България в много спортни дисциплини, се е превърнала в гето на тъпаци и глупаци!!!

Гребането - и академичното и кануто и каякът бяха от силните спортове с които печелехме олимпийски медали. Румяна е последната от това поколение и не знам дали ще има следващо. Силни спортисти се създават със силно начало още от детскити отбори, от които след силна конкуренция и естествен подбор се подготвяха спортисти от световно ниво. Като гледам сегашното състояние на спорта изглежда, че тези времена са отминали безвъзвратно.

Повечето балъци докато умрат няма да разберат, на тях им трябват само банани... Признаците са навсякъде, във всички сфери, но туй то...

Оня по горе се писал - аз - с малка буква . И има смелостта да пише за тази велика Бена българка . Такива трябва да ги екстрадират от България пожизнено .

Верата, верата!

Ама,че драма

Ама... Тя така и не успя да вземе златен медал, защо лъжете? Биха я за малко, както винаги става с всички оъ България.

Как да не е взела като взе? При това е от малкото българи с 3 медала от олимпиада и то пълен комплект. Спечели бронз, сребро и злато на олимпиада, а ти освен говната в това си друго нямаш и няма да имаш.

Биха на майка ти и баба ти оная работа !!!