Руска легенда в борбата изчезна докато бере гъби

Военни, водолази, хеликоптер и доброволци са включени в издирването

Обратно в новината

Коментари - Руска легенда в борбата изчезна докато бере гъби | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Четох някъде преди време статия, че в Русия годишно ичезват хиляди хора отишли за гъби. Не само стари, и млади, с по два телефона, джипиес и екипировка. И не някъде в Сибир, а в европейската част, в подмосковието. Страната е голяма и рядконаселена, горите не са като нашите, истинска широколистна джунгла, равнинна, т.е.по-малко естествени ориентири и така...

Българина Лютви Ахмедов пише.Уау една малка крачка но огромен скок за "българите"

Тук разни, да не казвам какви, защото ще е макло, изпозват шанса да покажат собствения си негативизъм и собствената си простотия. Добре, но защо тук....Човек, дал на света много от себе си , не с една , а с много заслуги е в беда , семейство почитатели и приятели са в шок. Подигравки и гаври с личността на бившия шалпион, ЕГН , политически намеци и арогантност. Хайде спрете се, ВСИЧКИ ОТИВАМЕ НА ТАМ. Или вие , които се гаврите с човешки същества изпаднали в беда , се надявате , че за вас е осигурен друг път..?

Иваницки има четири световни титли през 60-те, """които го правят сред най-големите имена """на руската борба свободен стил. А вас ви правят сред най големите некадърници-писачи в България! Как може да сте толкова неграмотни? Отидете работете нещо друго! Писането оставете на някой който знае как!

Дано го намерят, но наистина не виждам мястото и смисъла на тази статия тук, някой ми беше казал, че в чужбина не заливат местните си с толкова ненужна и чужда информация, казват първо своите си новини, и на бързо по нещо от вън, при нас това поклонничество към чуждото е от край време - защо!

Някой казва ли ти на теб какво да четеш? Всеки пише, това което сметне за необходимо. Всеки чете това, което сметне за необходимо. Къде е проблемът?

На тези години сам в гората се не ходи.Може да е бил шампион на времето,но ЕГН-то си казва думата по някое време.Дано се намери човекът.

То и братя Галеви изчезнаха..

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в -- Sexcris.Com

Особено важна новина за България ?! С какво право този изчезнал чичка е на 'първа страница' в този сайт ?!

Вариантите са два - ако е говорил срещу Путин няма да го намерят или е изяден от мечка...

тъпи парчета се изявяват тук,лайнари. трудно е да оцениш достойните когато самият ти си нищожество!

Как да се засрамят като са просъи на галош! Боклуци мръсни заслужавате да ви ебът през 5 мин, племе завистливо и мръсно!

Като пишат против успели българи всичко е наред за русофилистиците и пригласят, като се напише нещо нещо против рашистанец и почват да кълнът с пяна на уста.

Хора, засрамете се бе. Човекът е на 82 години, спортист, легенда, Кажете едно мир на праха му. Как пък можете да политизирате и опошлявате всичко. Ами срам ме е от подобни коментари.

Защо бързаш да го погребеш?

Intiresnu kade li e No vsio v poriadke budet !!!

Това след промените в конституцията ли? Е... И ний за тва се борим, нали?

А президента на Република Чувашия случайно умря от корона вирус след като заведе дело в съда срещу Путин.

Тия новини наистина са излишни. Ясно е, че вече не е жив. Колко пъти и тука пишат Еди кой си видян за последно Еди къде си и накрая :(((

Питайте баба Меца, може да знае нещо по въпроса.

Много жилав този олимпиец, обаче кокалите му крехки.

Хубав кон, ама кьорав..