Коментари - Руски ас в тениса обясни защо избра Белград пред Барселона | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ушанките - в Сибир

Рейтингът на един турнир се определя от неговите участници. Англичаните забраняват на Медведев да участвува в техния турнир. А в Белград участвуват Джокович и Рубльов. Ако се беше присъединил и Медведев щяхме да сравняваме кой турнир е по престижен. Този в който участвуват световните №1, №2 и №8 или този в който участват всички останали. Много спорен въпрос! Голям цирк ще настане, ако Джокович даде накъсо турнира във Великобритания! Голям турнир. Само дето световните №! и №2 липсват!

турнири. Нека играе там!

Защото сърбите правят евала на кремълския фашист!! А сърбите са двулични и лицемерни " и овде и овде"?

ХАХАХА Преди няколко дни край Барселона заклаха един руснак - бивш шеф в Газпром някакъв! В луксозната му къща само трупове и кръв навсякъде! ГРУ ликвидираха цялото му семейство заедно с жена му и дъщеря му! Ей тия касапи подържат насраното псевдо тенесистче, което живее забележете не в раZZия, а в Монако!

Избрал бил Рублата. Той много избор няма по принцип.

Ас ама няма да го пуснат да играе на уимбалдън и Рим. Можеше просто да заплюе Путин и фашистка Русия и да играе.

Браво на братята сърби и руснаци!!!

за какво?

Леке нещастно! Не използвай името на Апостола когато хвалиш русия!!! Научи малко история и виж защо руската дипломация е настоявала за скоростен процес и обесване не Левски! Виж руското посолство в РСМ как всеки ден ни нарича фашисти и научи малко за ежедневния тормоз на сърбите над Българите в западните покрайнини и тогава наричай тия изроди "братя"!!! Аман от промите мозъци!!! 33 години още не може да изпразните главите си от комунистически пропаганди, стадо нещастно!!!!

"сами трябва да се освободим, защото тоз който ни освободи, той и ще ни пороби" - думите на Левски заради които Русия го обявява за свой враг и настоява за неговото отстраняване за да се попречи на Българския народ сам да организра независимостта си! Думи, превърнали се в пророчество! Дори турците които са го преследвали не са държали на ликвидирането му, а са изпитвали уважение и респект към такъв силен лидер. Руската дипломация и българските продажници настояват за смъртта на Левски, "за да е мирна раята" !!! Всеки русофил в България е предател на Левски!!! Срам!!!!

А сирийския и белоруския тенесист как се представиха на турнира?

"Решението на Рубльов му донесе повече плюсове отколкото минуси, след като той триумфира в Белград, като във финала победи световния номер 1 Новак Джокович." Хахахах ... на ви малко братска любов. Обединени от КАКВО? Толерирането на безсмислена касапница?

Въпроса е за кого са били петта колона в Белград на мача ... за Рубльов разбира се .. там са рублите. Наш Мунчо и той се направи че гимнастичките не съществуват като биха рускините.

........,абе рубльо,рубльов ноо парите ги заработва в ЕВРО и ДОЛАРИ, що така бе рубльов, що така бе долна бляд, как ще се оправдаеш пред вожда ти злобният кремльовски гном путлер......

Тъпият руснак, няма право да се изказва! Марионетка на джуджето!

Добре, че нямаш власт да налагаш мнението си!...

Скоро ще играеш само в алтернативното ATP на Джокович, а наградните фондове ще са от Путин.

Злобар!