Коментари - Руснак отказа да върне медалите си, иска МОК да му се помоли лично | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гендиректор Российского антидопингового агентства (РУСАДА) Юрий Ганус обратился к президенту России Владимиру Путину и предупредил его, что страна может оказаться в «спортивной самоизоляции», если эксперты Всемирного допингового агентства (WADA) до 31 декабря не получат доступа к данным из Московской допинговой лаборатории. В обращении, опубликованном на сайте РУСАДА, Ганус отмечает, что последствиями утраты статуса российского агентства станут отстранение спортсменов из России и невозможность проводить в стране крупные спортивные мероприятия.

де, не може нашето момче да е виновно, пък от кога решенията на МОК важат за Русия? публична тайна е обаче, че години наред грандиозните успехи на ГДР и на СССР в спорта са се дължали на използването на допинг. Само че използването на тези средства трябва да се докаже със съответни аналитични методи. Тяхното разработване обаче винаги върви във времето, след използването на съответния допинг. За разработването на подобни методи понякога са нужни години. През тези години съответните страни трупат медали и спортен престиж. Не че същата схема не важи и за спортистите на други страни и в наши дни. Бедата е там, че, както казват злите езици, и допингите и методите се разработват на едно и също място... Бедните страни не могат да си купят неоткриваем към дадения момент допинг и ги хващан със стари, вече компрометирани допинги. Богатите страни ползват неоткиваими към момента допинги...Истински спорт вече отдавна няма. Химията е вездесъща - в спорта, в храните, в медицината, наркоманията, навсякъде около нас...

"публична тайна е обаче, че години наред грандиозните успехи на ГДР и на СССР" А пък американците само с упорити тренировки се конкурираха и печелиха срещу тези "назобаните" , айде бегай от тука с тъпите клишета.

Ми то по тая логика на следващата олимпиада целия руски отбор трябва да разпечата списъка на цялата американска делегация и да го предаде на ВАДА-та... щото освен допинг в пробите няма друго обяснение на това че чистачката е успяла да потроши нечупливите шишета точно на американските допинг проби;)

Последните 35 години няма британски колоездач, който да не страда от астма и ползва и ползва законно допинг.

Я им ги пратете по хиперзвуковата поща- по вече никога няма да си ги искат , а на мястото им ще остане една добре оформена дупка. Ще е отличен подарък за Нова година.

МОК и УАДА миришат!

Е в крайна сметка той лично не е взимал допинг и е спечелил медала честно. А това, че е знаел, че други взимат допинг, ама не е казал .... е смешна, чисто политическо-мотивирана теза. 1. Изключително трудно е да се докаже, че някой знаел нещо си. 2. Всички спортисти знаят, че кой точно взима допинг. 3. Може да са го взимали по "здравословни причини" като цял рояк американски и британски спортисти.

поредния "честен" руснак :)

Ми честно си е спечелил медала! МОК го наказва, защото не е изтичал да им докладва каквото според тях е знаел. Друг е въпросът що за американски горили, дето обвиняват съдиите в сексизъм като съдиите си свършат работа, допинг може, а за руснаците не може.

Същите тия от МОк, ако тръгнат при руснака, да минат покрай нас, за им го сложа и аз............... /Малко поетичо стана/

Защо руснаците пак станаха за смях??? Защото са некадърни, само санкции, глад и мизерия ги вкарват в правият път!!! Да се изгонят всичките дрогирани спортисти от всички състезания!!! Я, че то руснаци не останаха никакви бе!!!

Още един Наполеон Хитлерова. Още един иска да покори Русия. Ами действай, цървулан

Сериозно!!! А не мислиш ли, че така трябва да се постъпи с всички за които се знае, че вземат допинг / е разбира се със специално, тайно разрешение оправдано с някакви болести/ . Ако това стане съм сигурен, че от Русия все ще остане някой друг спортист, но виж ...от САЩ, Англия, Германия и редица други "облагодетелствани" към момента страни...няма да остане нито един да се състезава!

Политиката си е политика, а спортът спорт... Факт е, че в Сочи руснаците смачкаха всички!

Затова лека полека връщат "спечелените" медали.

Карат ги да ги връщат, заради политиката, нали съм ти го написал...

Зубков се назубкал яко с анаболи, иначе медал щеше да види, когато рушняците по селата, разберат какво е асфалт, топла вода и тоалетна хартия !!! А руската дебилщина, няма край. Тия тюфлеци, след кати не признават международните инстанции, да не се чудят защо никой не ги брои за хора. Такава диващина, дебилщина и простащина има само в тая клоака, пълна с примати !!!

е нали си канадец - к'ъв ти е па на тебе проблема??? Нещо те е яд ли, що ли????

Ами ти? Защо му опонираш? Рускиня ли си? Какво ти пука ако не си?

Очаквам допинг на американски спортисти - или отново чистачка бутна рафта с епруветки? Какво стана с Симона Бойлс - този назобен глиган - дето се представяше като 14 годишна девойка . Там имаше взичко друго но не е девойка. Какво стана с оня "велик" плувец Майкъл Фелпс , дето е осъден за използване на дрога и със странни петна по тялото? Какво стана с глигана Уильямс, дето също прилича на всичко друго но не е на жена. Къкво стана с оная "дама," която е всъщност мъж и олимпийски комитет разрешил тя да приема всякакви лекарства с неустановен състав. Изобщо кои някога видал,че краварски спортисти минават допинг проби? АААА - забравих болни от астма норвежската команда

гледам,че краварски подлоги наслагали минуси, но няма реплика. Защото няма какво да се каже. Айде да ви честити назобени изтрещяли спортисти от Краварски Обединени Ферми

Да бе, да ... ами ония двете черните, дебелите хАмерикнки, що не върнат медалите?!?!?! Приема ли били забранени субстанции, ма им били разрешили, щото имали проблеми с обмяната ... ХАХАХА ... "За руснаци не може, а за черни и дебели мутанти може" ...

Това вече не са спортисти а ходещи анаболни депа... говоря в световен мащаб. Най-тегава е онази мутантка Серена... тва нещо на човек не прилича вече...

Правилно решение на руснака. Не е нито съд, нито разследващ. А си е заслужил медалите.

гьонсуратлък!

Отдавна олимпиадите не са това, за което бяха създадени. Забранете ги .... тоя цирк е безмислен.

Ооо, не само ще ги върне, ами Путин лично ще ги занесе в Лозана!

Да, на танк

Или да им ги прати с препоръчана свръхзвукова ракета

;)

Какво значи "Бил на ясно"? Значи трябва да донася за другите атлети. Това негова задача ли е? За това ли е участник в Олимпиадата. Ами ако не е бил сигурен и се окаже че клевети, тогава какво? Крайно време е за сериозни промени в олимпийското ръководство. Шампионка по кърлинг била използвала допинг, сега тоя бил на ясно?

това че е знаел за допинга - ми то всички знаят за допинговите схеми. той си е спечелил медалите честно - него не са го уличавали, че е ползвал забранени химии. така че - и свирка да му направят - никво връщане!

Нищо не връщай на тази Соросоидна МОК , прати хги по Дяволите ,те нямат доказателства и Лъжат като онзи Германски журналист !

просто чисто по руски.