17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джокович е вечно втори.

Без Русия в световния живот. ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ. ВСИЧКИ РУСНАЦИ ОБРАТНО И КАТО СТАНАТ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ДА КАНДИДАТСТВАТ ЗА ЧЛЕН НА ООН.

Много ме кефи, че той ще е номер едно..... Добре, че не е МАЗНИЯ спайн..... ХАХАХА..... А, това, че е спечелил......, не е спечелил като номер едно, а като номер 2.......номер едно е ВЕЛИКИЯ ДЖОК....... СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА АКО ИГРАЕ МОЖЕ И ДА Е ПЪРВАТА ПОБЕДА, НО НЕ Е И ДНЕС, НЯМА И ДА Е УТРЕ... ДОРИ И В НЕДЕЛЯ... ДАЙ БОЖЕ..... ОЩЕ Е НОМЕР ДВЕ

Да счупи крак (на 3-4 места) грозния съветски бастун! В следващия си мач.

Кой те научи да мразиш!

Колко е христанско... Това ли е православие, дето е било дадено на руснаците?

Здравейте, аз съм физическо лице, което предлага заеми с ниска лихва от 2%. Тъъ Като съм в Сферата на икономиката, предлагами заеми от 5 000 лв. До 10 000 000 лв. Моля, посочите размера на искането за кредит и нейното здраве. Моите кредитни условия са много ясни и прости. Моят заем е много сигурен и честен. Моля, свържете се с мен на моя имейл адрес: margaritasaindova@gmail.com

Руснаците трябва да бъдат изхвърлени от световния спорт!

Защо? Руските спортисти ли нападнаха Украйна? Не виждам някой от тях да е хванал оръжие и да стреля по мирни хора!

Т.е. няма никакъв проблем ако ние (мирните хора) започнем да стреляме по руските спортисти. Ей така, просто защото не ни харесват или да кажем ги определим като грозни.

.... руски граждани има и в България... хайде давай...

Нали разправяше, че щял да си играе само в Масква? Сега Русия убива хора в Украйна, а той призовава за мир от тенис корта. Колко лицемерно!

Е ти какво очакваш? Да отиде и да гръмне Путин ли?! Много ви знаят балалайките! На всяка манджа мерудия сте!

И това, че не може да каже нищо на Путин го прави по-малко лицемерно? Аз не виждам разлика.

Моят коментар беше, че до преди месец припяваше в хора, че всички са срещу руснаците без никаква причина и той ще е щастлив да си играе само в Москва. Погледнато сега от първото му място в ранглиста и победата в турнира, докато Русия напада еврпейската си съседка - дали думите му от Австралия не звучат глупаво и лицемерно?

С това му изказване в Австралия той наливаше вода в мелницата на Путин. Сега призовава за мир.

За един спортист, спортът няма нищо общо с политиката. Медведев не е Русия, не е Путин. Някакъв самозабравил се индивид не може да определя лицето на целия народ. Трябва да се спре с езикът на омразата. Във всяка една нация има идиоти и нарцисисти, но не можем да слагаме всички под този знаменател.

абе махнете го бе да ходи да си играе с путин това недоразумение

Не всички руснаци са за война. И сред тях има нормални хора.

Ега му е и последния като Номер 1. Той, Рублев, Карацев, Марацев... веднага вън от тура!