Коментари - Рууд се справи с Рубльов и ще спори за титлата с Джокович | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джокович ще ги прати всички на джанката.

В последните срещи Джокович побеждава в тайбрек, след равностойна игра със съперника. Става все по-трудно. По-рано Джокович рядко губеше финали. Сега по-често. Освен това е дискредитиран от организатори на турнири и даже от държави. Въпреки това Ноле е непримирим боец, не се оплаква и заслужава уважение.

тази година Джоката вече не е толкова убедителен в победите си, възрастта си казва думата. Когато си играл толкова срещи, на фанала срещаш най-добрия опонент, и ти трябва максимално усилие да го победиш. Допреди миналата година бих заложил всичките си пари на Джокович в подобен финал, но сега според мен ситуацията е 60/40 срещу Джокович.

Джокович се кани да спечели финалите за 6ти път, а не за 3ти!

Трябва да е Лууд, за да се надява на нещо. Джоката е решен не на живот, а на смърт да ги натири всичките сегашни млади надежди и лидери и вече прати в джаза няколко.......

Няма нищо сигурно. То виж и на АТП1000 в Париж щеше да бие, ама го биха.

Фен съм на Ноле и се надявам да победи. Но това изобщо не е сигурно. Ноле не игра убедително с/у Фриц, докато Рууд бе много стабилен срещу Рубльов. Също така Ноле влачи умора от мача с Медведев, а Рууд е много добър защитник, което предполага повече разигравания и това може да изтощи Ноле. Може да го принуди да играе по-рисково, от което може да почне да греши повече и от там не е ясно какво ще излезе на края. Въпреки това, Ноле има уникална психика и тактически ще направи най-доброто, за да победи. Така че за мен си е фаворит за титлата. Бих оценил шансовете му на 60-70%.