Коментари - Състоянието на Пеле се влошава, тялото му вече не реагира на химиотерапията | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И най-великите изпитват всички човешки болки и свършват на едно и също място. Дори хазарските боклуци дето са си сменяли сърцата по 7 пъти накрая се изправят пред онзи горе.

Хазарски боклуци? Намали руската пропаганда, тъпако!

Велик беше, Пеле. Дано не те боли много. Ужасна болест те е налегнала. Кураж, царю!

Гнусния маймун да мре БЪРЗО.. А всички останали негри- маймуни да бягат с РАЗПРАНИ гъззове възможно най- бързо към Африка !!!

Краля на футбола одавна са парите.

Лош знак е това. Към края си е. Но все пак дано да поживее още и да се оправи. Велик футболист, велик човек, дано да е добре.

наистина! Тази техника и финес, този танц с краката и тялото, плавните огъвания и после резкия спринт - няма ги в съвремения агресивен футбол.. А ударите по топката - сила и фалц с тояност до сантиметри. Истински шедьоври! Пеле ще остане кралят на футбола завинаги.

Заминава си. Добре,че е на преклонна възраст.

жалко за човека,толкова радост ни е доставял с играта си.Вероятно ползва специални медицински грижи-нищо лошо,ама няма ли профилактика,откриване навреме на болести и т.н-както ни убеждават непрекъснато че трябва да правим?Или е просто въпрос на шанс да оживееш след като се разболееш.След като на него не са му открили навреме заболяването за да го излекуват,какво остава за обикновените хора с"нормално" здравеопазване.Дано се оправи...Велик играч беше.