Сбогом на единствения Крал

С Пеле си отива и частица от сърцето на всеки, който обича играта

Обратно в новината

Коментари - Сбогом на единствения Крал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поклон пред футболиста Едсон Арантес до Насименто, познат като Пеле! Отишъл си човека да почива в мир, все пак е доживял до 82. Стига сте го изкарвали извънземен, покажете почит и уважение!

Почивай в мир. :(

Страхотен - няма спор....Но за мен Гарична и Джордж Бест са КЛАСИ НАД него!!

Естествен път. Така е създадена природата, без значение дали ни харесва или не. Ако бе починал 2 месеца по-късно, щеше ли нещо да е по-добре? Тъжат близките. Будисти ли направо го празнуваха.

Да почива в мир! Имах щастието да го гледам (по телевизията) през 1966-та и 1970-та.

КРАЛИЦАТА УМРЯ, СЕГА ПЕЛЕ УМРЯ !! КЪК ША ЖИВЕЙМ НИ СЪ ЗНАЙ ;)

На първия истински футболен герой. А всички идиоти които говорят лошо за Пеле…… ами кво да ви кажа…вие сте доказателството защо държавата ни не може да се развие

НЕ ни интересува.. Умрял е някакъв африкански маймун- ШПИОНИН в Бразилия.... В момента има Крал, САМО - в Англия, Дания и Норвегия. Негрите и оня Нелсън Мандела, са най- големите расисти, щото НЕ искаха Кралят на Великобритания и Президента на Франция да УПРАВЛЯВАТ Африка.. Тук може да видиш как англичаните са убивали негри- маймуни и ЗАВЗЕХА половина Африка до 1960 г. ..Другата половина я бяха завзели французите. https://www.nam.ac.uk/sites/default/files/styles/slicelg/public/2017-02/1013039slice.jpg?itok=tLQXZKtF Бразилия е Боклук и Бака с Помия, също като САЩ.. Там трябва да има ВОЙНА и да ИЗГОНЯТ обратно към Африка всички негри- маймуни..

Ако НЕ отвори картината, мжое да я видиш тук. https://www.nam.ac.uk/explore/restoring-isandlwana

ще е малко

Скоро сбогом и на Руската федерация.

И така няколко века надежди. Отново в кенефа.

ПОКЛОН!

Лека му пръст! И хвала за това, което остави във футбола! (Друг много голям във футбола бе Йохан Кройф! Но от онова поколение според мен най-талантливият футболист, който обаче не получи такава огромна световна популярност бе Гаринча)

Какъв крал е? С голове от поляната пред блока ли?

Пеле е ненадминат и едва ли някога ще има футболист от неговия ранг. Такъв се ражда веднъж на 10000години.

Pele -Top 10 Impossible Goals Ever https://www.youtube.com/watch?v=WXg8P0u9W9I

Най накрая тримата най-велики се събраха. Сега Пеле, Кройф и Марадона ще играят заедно футбол вовеки. Амин!

Забравяте Гаринча! БОГ да прости Пеле!

Гаринча беше другия веелик футбоолист от онова време заедно с Пеле , но се провали като човек и си отиде от тоцзи свят като последния пияница.

Шило

Светла му памет!

По добре да бяха починали краля на ГЕРБ - Тиквата и краля на ДПС - Агата, отколкото краля на футбола - Пеле.

Поклон пред един скромен и велик спортист! Мил човек и чудесен играч по футбол. Той беше толкова благороден да надмогне тежката си болест, че честити световната титла по футбол на Аржентина и Меси, като не забрави Диего Марадона. Така правят големите личности. Който е гледал клипове с пачовете на Пеле няма как днес да не е поне малко тъжен. Пеле е един от малкото, заради които се говори, че футболът е нагия. Той беше магията и мечтата на милиони хора да икат да тичат след футболната топка. Отиде си кралят на футбола. Меси вече е сам на трона. Но и Меси днес плаче за краля на футбола.

Не сам - до него е CR7

Хубава работа...само накрая с тоя Меси - лъжец и измекяр на дребно - насра поста!!! :( Аржентина и всичко Аржентинско стана противно вече. А Меси по принцип винаги е бил противен.

За съжаление Пеле почина, а Христо Грозев е жив.

Беше като магьосник на терена, а тогава техничарите бяха на мода, футбола не беше толкова бърз, но насладата да гледаш този футбол бе по голяма. Щастливи бяхме, че можахме да го гледаме. Заслужи си да е крал на футбола. За мен си остава жив в съзнанието ми.

Пукнал е като куче. Не ме е грижа.

Глупак!

Вижте Диего, Меси, Роналдиньо, Роналдо, Карлош... стига с тоя Пеле вече.Едно време и футболът беше друг, сега е различно. А къкв човек си - това е отделно.

Да, Дон Диего беше велик футболист, но като човек беше пияница, женкар и наркоман. А, Пеле и след активният футбол продължи да работи. През 1977-а година вече окончателно приключва футболната кариера на Пеле, който очаква бутонките. Става посланик на великата игра, за кратко е и спортен министър на Бразилия. Десетилетия след края на кариерата си, Пеле е символ на футбола и на родината си. Влага много време в популяризирането на царя на спортовете. Пише биографии и участва в редица документални филми на футболна тематика или такива, които разказват за величествената му кариера. Разкрива нови свои таланти, включително музикални, с цел да промотира футбола по цял свят.

една разадувка и нищо повече

Той като е бил на мойте години не имал нито един последовател в Инста.Какъв най велик?

Датс пафетик

Добре де, не може ли просто един път да не мажете и просто да спрете с тъпите ви изказвания. Не бил велик, не бил крал, бил надценен не знам какво си. Поклон Пеле :( А до нещастниците тук: винаги ще си останете такива, утайка злобна!

Хората идват и си отиват..остават постъпките и имената.....е неговото ще бъде помнено завинаги

Ако Пеле е крал, то Марадона е Бог! Марадона беше най-великият играч, а Пеле беше надценен. Пеле обаче е велик човек с голямо сърце.

избра най-точния момент за сравнения. Хайде давай - Меси, Роналдо, Кройф ... Божкеее, няма шанс племето ни сбъркано.

Пеле беше голям играч и голям човек. Това уважение и тази почит, която ще му се отдаде е заслужена.

двамата най големи дон диего и пеле се събраха да почиват в мир

Силно надценен играч..Крал пък, абсурд..Но е човек и като така Бог да го прости

Какво е направил за футбола няма значение! Какво е направил за хиляди хора, и колко радост е донесъл - това в важното!

Истински крал, не като измислените буклуци в половин уж демократична западна Европа!

надценен играч, но велик човек, който помагаше на много хора.

Надценен играч? Кога го гледа?

Гледал съм достатъчно футбол, за да знам кой е надценен и кой не! Но тук важното не е футбола, а какво е направил за хората

И все пак ти намери за нужно точно в тоя момент да го наречеш "надценен играч", нищо че "не е важно"... Няма никакво значение колко футбол си гледал, щом не си гледал човека, когото характеризираш.

Това е мое мнение. За мен Марадона е по-велик играч, но пък Пеле като човек го минаваше в пъти, а в крайна сметка това ще св започни

Не знам какво си гледал, но очевидно твърде малко. Аз си спомням много добре световното през 1970 в Мексико, неговото последно световно. Тогава бразилският отбор не играеше, а танцуваше по терена, брилянтна игра от Пеле, супер голаджията Жаирзиньо, изгряващият талант Ривелиньо, да добавим и Жерсон, Тостао, Карлос Алберто..., сега е само блян да се види такава игра...

толкова си и гледал през 1970. Тогава Бразилия си беше силна, целият отбор. Пеле не беше важен в играта, той просто беше доайен, дори правеше грешки. Най-силното му световно беше през 1958. Дори през 1962 го контузиха зле и не игра до края. А освен това никога не е играл в Европа, в клуб.

Поклон маестро

Мисирки нещастни, оправете си. заглавието на предната статия. Кралят, не краля! Научете най-накрая какво е подлог и как се членува!

Прякори и прозвища не се членуват с пълен член.

Ти вземи научи граматиката, прякори никога не се членуват с пълен член

Поклон! :(

Кво е крал не пише...

Напиши за Копейката...

Ква копейка? Крал копейка?

Остана само един GOAT CR7

Поклон

Да почива в мир.

Жалко. Царство му небесно.

Отиде си Едсон Арантес до Насименото. Остана ЛЕГЕНДАТА за Пеле.