Сдружение преведе 80 000 лева на "Левски" за НАП

Дългът е бил спешен, но не става ясно какво става с останалите 11 милиона лева

Обратно в новината

Коментари - Сдружение преведе 80 000 лева на "Левски" за НАП | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

яд ли ви е червено-оранжеви боклуци, че когато вашето жалко четирибуквено отборче фалира СЪБРАХТЕ ЗА СПАСЕНИЕТО МУ 56 ЛЕВА???? ХА ХА ХА ХААХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХА ах колко жалко е да си чорбар ама то така е като си свикнал цял живот Партията БКП да ти реди успехи, титли, купи, играчи...сесека-витрина на комунизма!

САМО ЛЕВСКИ!!!!

Е как така какво ще стане със задълженията от 11 000000? Ясно е - държавицата Бг ще им ги заплати,та Ляфски е ВИЧЕЕЕННН, така си е.Също като паразитите и те са вечни. Стадиончето ще си им заплаща държавицата Бг,ще им търси И спонсори - къде ШИШИ,къде Боко и други подобни ,,фенове''..Та така - със държавицата Бг и световноизвестните ЕВРОИДИОТИ от Пудуяне - НАПРЕЕЕЕЕДДДДДД.

Тия вече стават жалки!!!

Представете си работници във предприятие, което не плаща данъци и осигуровки, но им дава заплати, внася други работници от чужбина и им позволява стандард, за да карат луксозни автомобили. Този клуб любим на много го съсипаха, а така и не осъзнаха, че обвързаността с престъпници и престъпления е до време и не гарантира успехи и устойчиво развитие. Имаха шанс да се пречистят, да въплатят идеали и да се превърнат в легенда, пък било и минавайки през аматьорска лига. Не, те държат да са "различни", както всеки престъпник си мисли, че е над всичко и всеки.

Лефски пак си прекара феновете да им платят почивката в Дубай!

Пералнята върти на пълни обороти... НАП захлебват и си затварят очите. Еврозона - кур! Шенген - през крив макарон...

Евроидиоти , едни са на курорт в Дубай друг им плаща

11 милиона неплатени данъци... "под условие" от повече от 2 години...

zizus

Коледен подарък от Шиши, браво. Добре, де, наистина не разбирам. Подуене нямат пари за НАП, но имат стотици хиляди левове за лагер в Дубай?!

НЕ знам за какво ги донкуркате тия леваци? Наливате пари в една яма от бездарници - нямат никакви успехи с години. Инвестирайте в нещо по-смислено.