Семейство Шумахер се мести в Майорка

Съпругата на Михаел - Корина, е купила огромната къща и земята за 30 милиона долара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще огорча омразниците и разните с крокодилови сълзи. навремето доста статии изчетох за случката. били са на ски с приятели. Детето им се озовава в ситуация да падне и зле да се удари - Шуми се хвърля да спасява детето, в резултат на което получава тази жестока контузия, която го инвалидизира. а не защото виждатели ВЕЛИК АТЛЕТ като него не можел бил да кара и прочее глупсти. Как си го представят някои - че човек като него би карал зле ски? това, че е седял в един болид и го е обуздавал, наглед без особени движения, не означава, че не е владеел перфектно всяко мускулче, всяка реакция. айде, че пак ми се доревава за него. егати нелепата история, не го заслужаваше.

е фейк. да, къщата е купена, но само за ползване от време на време.

Според мен толкова криене е по скоро с цел сигурност пари ,сделки или всичко там свързано с негова собственост и име.На всички е ясно ,че Шуми е приключил пътя.Жалко ,но това е живота.Докато си правиш планове,онзи отгоре ти е скроил шапката вече.Поне е живял в разкош и оставяна децата си милиони.Някой бъхтят и търкат ли,търкат Пеевските пирамидки.Ама нали надеждата умира последна

Бе в един от най-опасните спортове. Катастрофирал бе и си бе счупил крака. И накрая се случва това на ски, като кара дори с каска на главата. Иначе е 7-кратен шампион. И дори когато не печелеше титлата, бе втори и до последното състезание с шанс да стане първи. Изключвайки случаят когато строши крак си. Не като някакви, дето се сменя обстановката с добра кола и от след 7-мо място стават първи и после пак след 7-мо място. Ферари когато той отиде там бяха зле - средняшки отбор. После с него се възтанови, защото той помагаше за развитието на колата.

По времето на Шуми, Формула 1 беше интересна. Сега - скука.

Ските са спорт не по-малко опасен оф Ф1, особено карането извън ски писта.

Който цял живот кара като луд, накрая от скорост умира. И като е толкова велик, едно ограничение ли нямаше как да спази?

Нека не бъдем толкова крайни - Шуми беше велик спортист. Нека го зяпомним с това, а не да се гаврим със състоянието му. Бъдете смирени...

"Много хубаво, не е на хубаво!" Да не беше толкова велик, да си беше здрав. Жалко.

То пък бива криене на инфо, че вече не ни пука какво му е на Шуми. Даже може и да фърлил топа вече ама жена му се прави на интересна.

stankow

Жалко за Михаел ! Голям спортист беше ! Винаги ще го помним !

Предполагам става въпрос за Андрач...

Кметицата на градчето ... призна. Горката, след колко ли бой си е признала!

ДИР бе човече....Какво би могъл човек да очаква?