17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Получи следродилната депресия след катастрофалната загуба от Конта и като разбра, че в Канада трябва да играе в първи кръг с Ализе Корне, от която има няколко загуби, а във втори с Анджелик Кербер. Просто жребият я отказа, защото Корне е една от най-неудобните ѝ съпернички. На Уимбълдън я поставиха нечестно на мястото на Цибулкова сред поставените, което не са правили за другите майки и ѝ осигуриха лек път до финала - Риск, Томова, Родина, Гьоргес. Сега като видя жребия и хоп - родилна депресия.

Спокойно, жено! Още малко и пак ще почнеш да "боледуваш" и съвсем закономерно депресията ти ще изчезне. Тази срам няма ли?

И като се има предвид че този макак е по- красив от половината американки направо ми иде да хвана самолета и да се оттаковам на красавици в страната на ограничените възможности

Имаше една снимка от плажа, как съпругът и я носи на ръце! Беше затънал до кръста в пясъка!

Хахах,евала,пич:)

Какво я плюете? Знаете ли, че е болна от над 40 болести и се друса, ама с разрешение на УАДА! Това е честно друсане. Все едно ученик преписва в час, ама по негова молба и с разрешение на учителката. Така се става най-добрият ученик!

Обяснението на загубите са много прости, но не могат да бъдат разкрити. Тя по време на раждането и след това не могла да употребява допинг по медицински причини свързани с майчинството и ето - пролича на какво се е дължали феноменалните й успехи.

Няма как да е най-добрата майка на света и най-добрата тенесистка. Ако инвестира времето си в тренировки, лишава от него малкото си дете и обратно. Въпрос на приоритети, а изглежда нейният е по-скоро спорта.

проблемите й....

И все пак, тази горила мъжка ли е, женска ли е ?

Божкееееееее....Дир,ще ви съдя,честно ви казвам.Защо публикувате снимки на чудовищно грозни хора,и то в близък план?Искате да убиете някого ли?

Този ходещ каталог на фармафията направо не е за вярване, че зачена и роди дете. Да благодари на Бог и да си седи вкъщи да му се радва, вместо да продължава да бъде най-болната спортистка. Мисля, че всички ще преживеем липсата й на корта.