17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Атлетико вкара един случаен гол и победи , защото игра НЕ ,, модерен " футбол .

Атлетико под ръководството на Диего Симеоне е отвратителен за гледане отбор. Вярно, тактиката му проработи и спечелиха няколко трофея, но играят абсолютен антифутбол. Груба игра, нарушения, бетон, паркиране на рейса, някои от играчите са абсолютни нещастници и симуланти. Те самите извършват груби нарушения, а после само да ги докосне някой и са едва ли не пред умиране. Диего Симеоне през цялото време тича по тъчлинията, репликира съдиите, вечно мрънка и подскача недоволен от нещо. Невероятно досаден и отвратителен селяк. Пред него Вили Вуцов е като кротко агънце. Като гледам Атлетико и все едно гледам Черно море преди години - абсолютно същата отвратителна игра с накъсване и груби нарушения, а съдията не смее да свири, че ще трябва да им изгони половината играчи. Атлетико са пътници и в Англия ще отнесат поне чиста тройка с гарнитура така, че не виждам феновете им какво се кефят на това умряло 1:0.

Ливърпул колкото и да са добри за първи път от вного време срещат солиден отбор.Това не ти е англо- арабското първенство дето доскоро само наливаха и перяха пали с чували без нито един успех насреща.Вече и пари няма толкова но поне дава шанс на отборите от Англия да заложат малко на собствена школа без космически балони.

Отбор играещ антифутбол, подкрепян от страхлив съдия.

В Англия ще отнесат тройка Атлетико

Дюшеците са се класирали вече. Лузърите могат да владеят топката и 3 дена, ако искат, но пак няма да вкарат гол. Аматьорски отбор са и ще загубят дори в Ънгличания. Да се радват, че Мората е дърво, защото отиваха на разлика.

Отдавна не беше имал повод да пишеш по теми за Ливърпул. Да пишеш и след реванша. То в Англия голяма скука. А иначе, миналата годиина в Барселона, Ливърпул бяха и по-зле.

Атлетико, не позволи на Ливърпул да отправят един удар във вратата им. Жалко,че победата не бе по-убедителна, заслужаваха я момчетата.

Пуля много жалки горките!

Не гледах целия мач, но от първото полувреме останах с впечатлението, че Атлетико не можа да мине центъра най-общо казано. Така че не знам точно кой какво е излъгал. Бяха се окопали сериозно. Или как се казваше "бяха паркирали автобус пред вратата".

Гледал си дръжки. С розовите очила.

Имам извън темата въпрос към Dir.bg , а той е : Когато пишете, че нещо е на живо, не трябва ли на всяка важна засада, корнер, дузпа и тн. (удари и ситуации) да пишете какво се случва. Защото можете направо след мачовете да си пишете как е протекъ и тн. Навън съм и от 1 час съдържанието на публикацията е едно и също. Просто давам съвет да не пишете, че тези мачове са наживо, ние знае. Ако ще пишете и отразявате- моля, бъдете малко по-сериозни. Искам да знам какво се случва. Единствено за Грогор Димитров пишете сет за сет или гейм за гейм. Просто не пишете, че сте на живо, за да не заблуждавате хората. Благодаря!

Има лайф уиджет под текста

Да, видях го. В последствие се добави текст. Просто съм от сматрфон и не се чете много ясно графиката (стар ми е телефона). Иначе имат добра графика. Мерси все пак.

Първия удар е удара в центъра на терена.

Не мога да вържа заглавието с текста на новината.