Коментари - Шефът на руската борба: Не ни пускат на Олимпиадата? Ще трябва да отидем с танкове | Корнер.dir.bg

Коментари - Шефът на руската борба: Не ни пускат на Олимпиадата? Ще трябва да отидем с танкове | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 368

Да си джиткат със Венецуела и С.Корея , кво се напинят да ходят при нормалните държави

Никой те иска сибирската смрад

' Много са ви напикани на танковете.... до Бахмут отидохте и спрехте. .

Фашизмът, фашизмът Санчо... Ако не си съгласен с чичо Сам, сам си знаеш...

Какви танкове , те не им останаха на тия пияндурници. 1г. не могат Бахмут да вземат, тръгнали към Париж.

Ами що чинат хамериканците по олимпиадите.....Най-голамите терористи и убийци - Камбоджа, Виетнам, Иран, Ирак, целия свят техен. Вън американските спортисти от всички спортни мероприятия. И без това, черните им мият срама и печелят медалите. Те какви американци са, след като са правнуци на африкански вождове и вождеси?????????? Айде малко сяд на гъз.

21-ви век, Олимпиада: Джон Смит взе златото при жените...Гюнтер все златото при жените...Франсоа взе златото при жените...Хулио взе златото при жените...Руските спортисти не участваха, поради официално одобрена дискриминация...

Maмиашвили, лесно е с танковете напред, ама когато в тях умират други, а ти си седиш на сигурно в Москва.... Той един друг, на когото името завършваше на -швили така с лекота пращаше млади момчета да умирарт, заедно с кървавия му ортак Жуков, известен с фразата: "Солдат не жалеть! Бабы еще нарожают!" Гнусни кремълски сатрапи!!!

Стани Кубертене, да видиш правнуците ти как погазват принципите ти, как превръщат спорта в оръжие, как олимпийското движение, става разменна монета, как вместо а спират военните конфликти по време на Олимпиада, те ги разгарят с напалм. Стани човече, стани и вдигни белия флаг, знак за примирие и честна игра. Стани и изгори с олимпийския огън тези, които искат от спорта да правят политика и пари. Най- срамната позиция на МОК от 1936 година до днес. Да лишиш спортист от "агония" - състезание, от стремеж към първото място, от личностна изява, защото е с определено гражданство и месторождение си е чиста проба ДИСКРИМИНАЦИЯ, срещу която МОК реве като булка за х....За черните, е видскириминация, за белите - справедливо наказание за глупостите на политическите елити.

Хахахха като гледам,мижав интерес от страна на русофилистици към статията!?!? Митрофанова за това не плаща а???Хахахх мършииии

Направо а ядрените ракети да тръгват..егати и диваците:( !

какво тук има да му коментираме ..Русия уж е 150 милионна суперсила с/у Украйна която нема и 35 млн души ..вече над 15 месеца руската мечка буксува на едно место и мета нискоточни шишарки по цивилни градове и обекти ..тук не минава и прикаZката ..че Москалите воювали с НАТО..ами нали точно Zа това е подготвяна съветската ..а сега руската армия ..да воюва с НАТО и да спечели ..не вървят и атомните руски блъфове ...и да метнат атом ..ще получат атом и кво ..руската войска трябва да влеZe на вражата територия..в случая на територията на НАТО ..а как ше стане тва ..като още не са превZeли една Авдеевка ( апропо тя е колко Куртово Койнаре ) ..която се намира на 14 км от центъра на град Донецк ( 1 млн жители ) столица на ДНР ..а сега от есента на 2022 г приZната от руската дума и вписана в руската конституция като Руска територия ..смех в Zaлата ..той и Херсон беше вписан по същия начин ..че е Руски град ...то Za това Володката получи тотален косопад !

Руската мечка се бори сама, срещу целия Запад, бай Х...й, сори, Бомбай. Който е премерил сили с нея, все е загубил. Време има. Ще подне Украйна, ще си влезе в териториите на трите държави, от окито насилствено е образувана. четете историята.

Не се притистискай вземи си танка, има лекарство срещу танка.

С танкове? Това ще е наистина забавно. Руските олимпийци тръгват за Париж, а стигат само до Бахмут. :-)

и стигат до Брюксел, минавайки през Берлин /отново/, ликвидират ЕС и прочее гей дружинки и света става приятно място за живеене.

КАТО ЗНАЕМ В УКРАЙНА ТИЯ ТАНКОВЕ КЪДЕ СТИГНСХА..

Радой Ралин До неизвестния руски солдат Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки… Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия – тая дива сила После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси… Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше “свята”, “чиста”. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка… Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята

Кото гръмнете бай Путин може да има борба

Танкове, кораби, самолети. Тръгвайте веднага за да стигнете навреме.... смешник...

Не дърпай дявола за опашката братО!!!

Брато, щом има опашка има и нещо под нея! Всеки го има и колкото и да си дявол е добре да го помниш!

съвсем скоро ще има много здрава ебня на еврогейове!

Пробвайте се. Хората не ви искат, но вие сте празноглави тикви и се натрапвате. Никой не иска допингирани орки.

ТОВА Е СПОРТ ИДИОТ НЕПОРЪБЕН....НЕ ПОЛИТИКА....МАЛОУМНИ КРЕТЕНИ

а геевете! (като горния) Прайда, 'бириш'?

Аре кротко тиквеници....като ви чета простотиите ( що ли ги чета де?) явно даже не сте козяшки тролове.... Дращите отявлени глупости ...защо?? ЗАЩОТО НЯКОЙ ТАКА ВИ Е КАЗАЛ!!! А прочетохте ли нещо извън официалните СМИ ( за превод понеже сте тъпички) средства за масова информация.. НЕ !! НАЛИ?? ЧЕ ЗАЩО?? ВСИЧКО ВИ Е НАГОТОВО И НЯМА НУЖДА ОТ МИСЛЕНЕ..... ОЧЕВИДНО НЯМАТЕ НУЖДА ОТ МИСЛЕНЕ... АРЕ ЛЕКА НОЩ...КУХИ ЛЕЙКИ

Пичове Форума е нещо като форум Левски ЦСКА всички спорят и разбират от футбол плюят се до степен висша простотия и накрая Путин като съдия свири край на мача на Алианц Арена и нещата си идват на мястото . Край на форума...

"Подобни изисквания и условия са диктувани само под политическо напрежение", заяви Жуков." Ако не беше започнала тази специална военна операция, сега руските спортисти щяха да участват на Олимпиадата!

Чужда се в Русия децата като се родят задължително ли ги изпускат с главите надолу или просто простаци си се раждат. Жив пример е този плашипутарник, нек.ъв си..

На глава и после душ и вана с водка!!!

У Брикс

Преди години Съветската власт наредила на бъдещият маршал Тухачевски да иде до Берлин, да окаже интернационална помощ на германският народ. Та още в Полша тази армия била разгромена, унищожена от истинският маршал Пилсудски. Върнали се живи само Тухачевски и няколко щабаджии .

Тоя явно е завършил с двойка по география. Я да видим как се стига от Русия до Париж. Трябва да се мине през Украйна. После през Полша. После през Германия. И после през половината Франция. За да стигнат до Берлин на руснаците са им трябвали близо четири години. И то воювайки само срещу Германия. И активно подпомагани от САЩ. Сега САЩ е срещу тях. И ще подпомага всички, които воюват с Русия. За една година и четири месеца руската армия не можа да се справи с Украйна. А щели били да ходят в танкове в Париж. Това са мечти от времето на СССР. А всъщност само при опит да пресекат границата на Полша върху Русия ще бъде нанесен такъв съкрушителен удар, та свят ще им се завие. Те един Бахмут не могат да превземат цяла година, ще ми ходят в Париж. Ще ми ходят на дедовия. Или по точно ще ми кацнат. Като пеперудки. Или като ханъма на панер сикиш.

Ще ходят на майка си в путката

Лошото е, че танковете свършиха, та ...... такива боклуци като тоя най-вероятно да отидат на фронта при следващата могилизация.

Много правилно че не ги пускат на олимпиядата . То там е за спортисти а не за терористи

Отде ще вземат за олимпиядата ?

Свърши се със страна огромная в момента точно и грузия би я опухала

Така ли ти казват по БТВто? А?

Така

С танковете си и до кенефа не може да идете, мизерни боклуци омазани. Запада е виновен че е търпелив с вас.

И той аи мисли че запада му пука за него.. да еби и троловете тъпи

ето....изказване на типичен руски орк , то ако не плашат поне веднъж на ден ,че ще дойдат със танковете.........ще кажеш, че някой е длъжен да ги харесва и да им ръкопляска. Да си правят там Азиатски игри из монголските степи , никой няма да им досажда и да плаши че ще дойде със бомбардировачи примерно (като оня Рогозин дето не го пускахме на път за Сърбия). Все се врат , ти го гониш , то пак в краката ти се вре и вика "не можеш без мен". Щяхме Зимата да студуваме , да се къпем веднъж в седмицата , да има режим на тока.......като едно време по Социализма. Ами нещо не се случи........ Жалка работа.....но има и по-жалки от тях. Това са русоробите........от които и обикновенният руснак би се изчервил от срам. Фенове на жалкари , добре че сте тъпи и не осъзнавате....колко сте тъпи. За сметка на това вдигате олелия до Бога и си мислите, че сте фактор. Никога не сте били, сега вече - хич.

Брей каква безмислена тирада...ти май даже не си го чел това а?

8 реда за простият еднокнижник, естествено е "тирада". Аман от едносричковци........ Ето малко примери , на "прима виста" и само от тази новина: - така ли казват по БТВто - квичите ли свинчета усраински - никой не иска укропитеците (това е яко,при условие че в Европа има милиони украински бежанци) - значи не иска укронацитата (ебаси логиката) - а на фронта укросвинете мрат като мухи лайнарки ( е,не може да гинат геройски,това е само за руските орки) и така нататък.........

Руснаците не са ги млатили до сега

Така ли казват по БТВто?

И по Тасс нюз -казаха : нас само на олимпияда не са ни чупили кратуните засега

руските терористи не пропускат да демонстрират че са такива.

Явно си тъп усраински терорист... вечно квичат , че други са терористи...

руските терористи винаги напомнят за себе си, не може да им помогнете за тяхната простотия.

ОСТАНАХА ЛИ ТАНКОВЕ?

Ъхъ...само дето на усрите не им останаха

след колко време да ги чакат във Западна Европа,на Ламанша. Че за 15 месеца , нямат и 100 км напредък.. Всъщност средно да е 20-30 км,не повече, със някой ПИК от 100 км някъде. Та....с тези темпове , тия няколко хиляди километра как смятате да минете ? За десет петилетки ли (е,то е ясно че като едно време петилетният план ще се изпълни за 3 години) ? И кой ще ги кара - внуците на сегашните танкисти ли ? Я по-скоро се ориентирайте като МИГРАНТИ....ще лъжете че сте от Африка,потомци на колонизатори :)))

Аре кротко тиквеници....вместо да дращите тъпизми и да си играете с VPN ( явно не ви стига интелект за ТОР)...вървете в Усраина...там имат нужда от пушечно месо...идиоти като вас

Това "Усраина" вероятно е на майка ти между краката Ето защо, най доброто лечение на руските животни е ядреното прочистване

М не ,в задника на баща ти е.

Вярно...политизираха спорта...

Кой го е политизирал, освен руските свине

Май не точно..ама нали си тъп трол

хамериканските говеда!

Прав е човекът !

Колко да е прав, след като скоро козината ще е легнала

Кочината

Те и укропитеците много се периха ама 400 хиляди поехали при Бандера. В Бахмутя по 500 укропитека на ден загиваха само за да удържат руснаците, сега във великата контраофанзива гинат поне двойно повече и пак само за да задържат руснаците няколко дни.

А колко са руските животни, бе чебурашка

Бандити, убийци и терористи нямат място на спортните форуми на цивилизования свят. Варвари стойте си у вас, светът не ви иска

Никой не иска укропитеците!

На руснаците ни считат за втора категория хора

значи не иска укронацитата!

Дращят като обезумяли :) А на фронта укросвинете мрат като мухи лайнарки :)

1 тоя е никой. 2 Тея де забъркаха политика в спорта са по зл от тоя.

Беларус започва да кастрира педофили В Русия също се обсъждат предложения за химическа кастрация на педофили 19 юни 2023, 19:58

Ми пази се,че сигурно е болезнено

Ще, ще. И тоя като другите хвалипръцковци преди него - голям го вади ама мек.

МОК трябва да бъде закрит. Защо не спряха американците след инвазиите им в редица държави и убийствата на стотици хиляди мирни граждани. ООН е останал единствената останала що годе международна институция, въпреки опитите на запада да бъде узурпирана и тя.

Руската импотентност е впечатляваща. Отскоро и ракетните им обстрели са фойерверки заради безотказната работа на отдавна несъществуващата украинска ПВО.

Викаш :)

Добре ама пътя за Париж минава през Украйна а там май не пускат руснаци, не знам защо, нещо са се скарали.

Лоши украинци. А трябваше да се предадат на путкин за три дни.

Дано се попроточи :)

Да, бе. Чух, че и поляците не искат да ги пуснат. Можело но само ако преминат със свалени гащи на букаи. В Париж с танкове им се приискало на мужиците виждате ли?

" ... Добре ама пътя за Париж минава през Украйна а там май не пускат руснаци, не знам защо, нещо са се скарали....." Жестоко ! Много се смях ! :)

Е няма други такива като мурзилките!

Е вие с тия танков до Киев стигнахте и ви еба…а майката, той щял да ходи в Европата!

С кои танкове?С Т-34 ли?Едни украинци им сипаха да ядат на тия ватенки опикани,но иначе плашат с танкове.Що не се пробвате срещу НАТО,москали?Ще се наядете на уй за дълги години.