Коментари - Шест месеца без финал: Неузнаваем Джокович загуби по странен начин в Женева | Корнер.dir.bg
назад

Шест месеца без финал: Неузнаваем Джокович загуби по странен начин в Женева

Томас Махач ще играе напълно заслужено първия си мач за трофей в ATP тура

Обратно в новината
| Редактор : Динко Гоцев

Коментари - Шест месеца без финал: Неузнаваем Джокович загуби по странен начин в Женева | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 14

След два дена има мач на Ролан Гарос пак, явно е решил да почива, без това изглеждаше уморен, много рискуваше, има дни, получава се, но днес не беше такъв ден. Чехът игра много добре също така.

Федерер вече си тръгна, Надал е тука-тука, нормално е и Джокович да последва. Краят на великите 3-ма е близо.

"Неузнаваем" смешно та смешно!Клоуна стана ПОЗНАВАЕМ, иоткакто го лишиха от отварата от гърненцето!Няма отвара става болен и неузнаваем за лакеите му ! Смях в залата ...

Мхм,ещо се обърка с "лекарствата" му напоследък...

Написах, че Надал се е набил на Зверев в първи кръг на Ролан Гарос, че това е липса на късмет и ДИР-а ме изтриха???? Модераторът, вие НОРМАЛЕН ли сте?? Май имате сериозно проблеми с главния мозък.

На всички желая всичко най-хубаво и добро но все пак Предпочитам да има нови шампиони това един и същият човек да печели в продължение на повече от десетилетие някак си естествено идва към своя край и причини всякакви така че жив и здрав Джокер и Не се стягай толкова много дай път на младите Стига с тая мания за величие

Имам чувството че игра на този турнир да мине границата от 1100- победи . Тези точки нито му помагат а за парите още по- малко . Свършва с големия тенис . След Олимпиадата да се отказва .

Ако днес беше победил, утре трябваше да играе финал, а ден по-късно и на Ролан Гарос, минимум 3 сета. Тоест за 3 дена щяха да му се съберат минимум 7 сета тенис срещу топ играчи, това натоварване е непосилно даже за млади играчи. Днес просто се разкърши като на тренировка преди Ролан Гарос, според мен е планирал да загуби.

не са, ама то не е ново.

Все пак вече 6 месеца си "почива" от титли. Не си ли е починал достатъчно? :) :) :) :)

Без вълшебната отвара, няма титли и попара.....само сълзи и управдания!