Шоу преди битката: Ганайски журналист нападна Суарес с "ти си Дяволът, мразим те"

Луис не се трогна особено и отново отказа да се извини за случилото се преди 12 години

Обратно в новината

Коментари - Шоу преди битката: Ганайски журналист нападна Суарес с "ти си Дяволът, мразим те" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак ще ги излъжат. Няма начин да не им лепнат някой картон.

" Който играе за да избива чивия, обикновено му влиза още една." Из "Устав на таблоиграча". Валидно е за всеки спорт.

А, и един готин виц, свързан с темата: Канибали залавят трима корабокрушенци. Вождът казва: - Всеки от вас да ми каже от къде е. Ако съм чувал това място, ще го оставя жив, ако не - изяждаме го. Пристъпва първият: - Аз съм от САЩ. Най-великата демокрация, най-силната икономика, при нас са Статуята на свободата, Силициевата долина, Холивуд и МакДоналдс... - Въобще не съм ви чувал! В казана! Излиза втория: - Аз съм от Русия. Ние сме най-голямата държава на света. Имаме изключително много природни богатства, това нефт, алуминий, природен газ, въглища... велики писатели - Толстой, Достоевски, Пушкин... - И вас не съм ви чувал! В казана! Напред пристъпва третия човечец: - Ми то... аз какво да кажа... Щом другите не знаете, направо в казана да влизам... от Уругвай съм... - Е как бе! Братовчеда Суарес е от Уругвай!

Мразели Суарес, защото техния не можел да вкара дузпа, че и останалите при дузпите... Егати логиката! Суарес даже не ги е хапал! Уругвай да им надуват шушоните утре и да продължават много да ги мразят :) Между другото, в Аякс Суарес не хапеше. Някъде другаде се научи :)

Латиносите вкарват гол с ръка, спасяват с ръка, а понякога даже хапят!

Е Суарес си получи червения картон за спасения гол с ръце, не му подариха нищо. И като ухапа оня сърбина от Челси (не мога да се сетя името му, добре го знаех ама беше отдавна) пак си получи картона... Хапе хапе, такъв си е :-). Докато на Марадоната и подариха гол с ръка ей така. Суарес е понатежал и далеч не е онова острие, което беше в Ливърпул. Оня новият Чарлз Дарвин нещо не го бива, не оправдава очакванията (и не хапе, само глави бие). Няма го и Гоьна за Гана да пропусне дузпата дето Суарес направи като спаси с ръце.... Та ще е забавно. И баш играча им се пенсионира, онова страхотно Диего (Форлан разбира се).

Където преди мереха, че е по-вероятно футболист да бъде ухапан от Суарес, отколкото човек от акула. ;) И много симулации на латиносите.

Без да разбирам много от футбол моето мнение е ,че големите отбори не играят и не предлагат много добра игра, каквато всички очаквахме. Нищо интересно, поне до сега!

Националните отбори никога не са предлагали особено добър футбол, те са събрани от хора, които не тренират заедно. Ако искаш качествен футбол гледай английската лига.

Те щото пък ганаците са едни ангели та да им се ненагледаш

Не е виновен Суарез, той само се е възползвал от правилата. Те трябва да наказват по-строго подобно неспортменско поведение, например освен червен картон, вместо да се отсъди само дузпа, направо да се зачете гол. Тогава никой няма да си помисля да избива топката с ръце, защото нищо няма да спечели.

Да, направо служебно класиране, ако искаш? Ако един нападател не може да вкара дузпа...