17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бакшиш, сигурно е подкуп...да не го изтракат, че се целувал с гаджето си мароканец....пък после ни пускат някаква професионална фотосерия...с някаква платена моделка, която му се води гадже... а и синът му от неизвестна майка сурогат. е кога ще гръмне това, че е педи...

Ако ги беше дал на мен,значи,с бакшиша,щях да си купя къща!

от гъркините за толкова, само той си знае. А наште хем са по-убави, хем по-ефтини, та да иде насам.

20 000 евро на фона на неговоте пари е все едно аз да оставя 2 лв

Ако не бях видял заглавието на статията, щях да помисля, че тия от снимката от столичния Факултет

Неговите пари не да лесни. Много много трут страсно много. Глопаци злобари долни

Българиноооооооооооо, учи бре, тикво дебела:)))!!!

Тои е 1 не триабва да има коментари

Лесни пари лесно се харчат, а и той досега вече ги е избил стократно само от последващия пиар в медии, сайтове, сайтчета и национални и местни кабеларки. Продажбата на фанелките му, а не само, със сигурност няколко дена ще е с 10% ръст, а и не са от евтините, около една бг пенЦия. Нищо не се прави случайно.

Тоя футболист или е порноартист

Мангал-педал ;)

Аз толкова пари (20 000 евра) не съм изкарвал за целия си живот до сега.... Сега съм на 32 години и до сега за целия ми живот досега съм изкарал 4000 евро. Всичко от чужбина. В България не съм изкарал и 1 лев, няма и да изкарам...

Ами замисли се!... На тези години какво знаеш и можеш!?... Ако само тичаш с подноса, нищо няма да постигнеш! Годините си минават... Ако си по-предприемчив и решителен, не е късно да започнеш!

Ти си златно момче за има няма 10 години в които да имаш трудов стаж, а като ти чета за работата трябва да са 14 години си със страшен приход от средно 2 лв за ден. Как оцеляваш, от мама и тати ли? такива работливци ни докарват то такива средни заплати.

Заряза Иринка, взе си трътлеста мома от гетото...

Тя Иринка и тя си е чиста помакинкА, ама карай да върви.....

Имал... давал

Добре, че не е бил в София. Щото от общинския съвет такава глоба щяха да натресат на пиколото, че свят щеше да му се завие.

Не знам защо така става, но където съм дал по голям бакшиш На заведение и следващия ден отида пак, защото съм останал много доволен - меко казано няма нищо общо в поведението на същите сервитьори. Взех да си мисля, че се обиждат като им оставиш по-голям бакшиш, което противоречи на всякакви очаквания...

Пробвай с 19 000 евро.

Ами не знам как е в България, аз в България по ресторанти не ходя защото нямам пари. Но в чужбина и особено в съседна Гърция където от скоро съм сервитьор е обратното, който е оставил бакшиш на следващия ден като дойде получава по специално внимание. Аз съм нов в тази професия и не съм кой знае колко опитен, но веднъж една пенсионерка от Уелс ми даде 5 евро в ръката бакшиш, и на другия ден гледах първа да я обслужа, заприказвахме се накрая дори и така. Друг път една млада сръбкиня с детето си и ми остави две евро бакшиш като разбра че съм от България. И рускиня ми е давала 5 евро бакшиш. Гледам винаги да не закъснявам с обслужването, особено на хора дали ми бакшиш.

Слугувай на етиопските цигани, слугувай.....

Даването на бакшиши зависи от много неща. Имам клиент с над 30 милиона евро (в брой, акции и бондове) и НИКОГА не бил дал 20,000 евро бакшиш. Дава винаги между 20-100 евро за такива неща а на разни банкерчета като мене дава най много 10 хиляди вендъж на 2-3 години. Но, той си е спечеилил парите много трудно. Общо взето колкото по лесно си спечелил парите, толкова по големи са ти бакшишите.

Роналдо си е спечелил лесно парите?! Абе, ти дрогиран ли си..?

Ами изкарай и ти, щом е толкова лесно. Типичен балкански дървен философ. Аман!

Под лесно имам предвид че късмета е изиграл ключова роля. Ето ти истински пример на един друг клиент който обаче има значително по малко пари НО харчи по глупаво и неумерно. Обикновен инжинер, не е могъл да си намери работи в голяма фирма и започва да работи като помощник на шефа на една малка фирма за метали с 3ма човека - той, шефа и секретарка. След 7г съвместна работа, шефа му умира от рак само за няколко месеца. В фирмата остават само той и секретерката. Отваря друга фирма, взима секретарката и клиентите от предната фирма (които вече го знаят и са съгласни да работят с него след като шефа му е мъртъв) и запозва да прави по 1 милион на година. Всяка година купува нови коли на себе си и на близките си и прави глупави инвестиции. Но това не попречеи по едно време да беше натрупал към 5 милиона. Това е късмет. За такива пари говоря...изкарани по случайност.

Не разбрах някои защо слагат минуси, вместо да се учат от безценните случаи в практиката...е, т тия май са родени "научени", няма какво други да им влиза в кратуните.

Мисля си че бакшиш трябва да се дава при пристигане че да знаят преди това как да се отнасят.

Не е зле да се гръмнеш.

Кристиано изглежда добре, но защо детето му прилича на ромче? Може би заради майка си.

Португалците все така си изглеждат.

Отврат, ирина шейх не е избягала от хубаво

Имал бол пари - дал ги!

Естесствено, че ще остави. Що не оставите вие?

скръндза едно бабе даде 40000 тоя дал 20000 голем праз

Щедър - глупости! Говорило е егото му, когато е оставал бакшиша. Защо не си плаща данъците, щом е толкова щедър?

Защото не знае какво получава срещу данъците си или не е доволен от това което получава за данъците които плаща! А бакшиша го е дал, защото е останал доволен от обслужването... не е сложно

Ти умния , имаш ли представа какво е това "данъци" ? Не нямаш! И аз съм данъкоплатец. Без данъци -няма държава! Другото е рекет , бой и ебане Племена и набези! И ще си доволен че не са те ебали теб ,а само жена ти. После , че отглеждаш копеляците на ебателя на жена ти! Абе кво да ти говоря?!?!!