17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според адвокатката му, няма лдоказателства, че дрогата в колата е негова. Когато е купувал колата дрогата е била в нея без да знае.

На татко момчето!!!

Едвам оправихме бащата ,сега пък и синът му.

За крушата и дървото се сетих...

Аман от престъпници.

Говорете в дози и кила за тоз бащичко, да говорим дали ще си надмине крушавото дърво

И отрочето трябва ,,да се прочуе,,.

Станала е грешка! Случайно са му продали фенерче с дрога вътре! Просто грешката е в магазина!

От добрината си слязоха в ада. Бащата не можеше да отказва на приятелите си и се съгласи да размени пробата с урина, а после го дисквалифицираха. Всъщност цялата федерация се оказа куха и се сгромоляса. Бащата получи фитнес, стана общински съветник, щяха да го бутат, но пустите пари ги сгромолясаха. Сега ще вият като цигани, че са били набедени, че са им подхвърлени пари. Но нищо не може да спре посоката надолу.

Трябваше още да е там където му е мястото и да не се занимаваме с него

Краля Слънце ще реши проблема!!!!. Няма страшно!!!

Момчето следва семейната традиция, кво толкова

На тази криминална фамилия няма ли да им конфискувате поне част от имотите придобити с пари от наркотици?

Tsachev

Много ми е чудно, защо все от спортисти се пръкват престъпници? Борци, гребци, сега щангисти, сигурно има и други. Нали спорта възпитава в добри ценности?

Какво ти е чудно.....случва се там където няма пари ?! Що не се случва във Формула 1,в големия футбол,Профи бокса ..? Блъскат от деца,става някакъв шампион ,дадат му някоя мижава сумичка,или апартаментче ,и от там нататък нищо,а той друго не може да прави,парите бързо свършват и.....!

В живота но не сме наркомани и престъпници от блъскане

Амфетаминът не пада по далеч от кокаина...

Не знам защо давате въобще гласност на подобни маргинални личности, т.н. "ВИП елит". Бивши спортисти, наркотрафиканти, доказани нагелци и простаци с олигархистични наклонности. Всъщност знам - българското общество хем ги хули, хем голяма част тайно цъка с някаква неразбираема балканска форма на завист.

Не... не може да е вярно! На времето на Гълабин така му бяха "дали" куфарите... той вина нямаше. Сигурен съм, че и сега така е станало.. то това фенерче, най-вероятно, не е било на сина му ...

Негово е фнерчето, купил го от магазин за 1 лв. Няма вина, че е имало наркотици в него.

.....осъден на...пуснат след по малко от... къде другаде може да се получи това?? в коя друга държава??

гордостта на татко...

Тя крушата не пада по далеч от дървото, доказано е. Семейство наркопласьори. Да гният в затвора.

Вижте кои са ми приятелчетата, за да познаете какъв съм.

Тате, черпи един куфар, че ми свършиха фенерчетара

Е нямахте ли снимка на сина ми слагате на бащата? Не че има значение......

Крушата не пада по-далеч от дървото !

"КРЪВТА НА ВОДА НЕ СТАВА" !! Какво очаквате да произлезе от баща - "муле", пренасящо 9 кг. кокаин, осъден в Бразилия на 9 год. и 4 месеца ?! А скандалът, разследван и от прокуратурата за бардака в "Шератон" на неговата фирма "Скандал Вип" ?! Пуснаха го, "инкогнито" от пандиза в Бразилия (явно е изпял всичко необходимо на когото трябва), и като се прибавят и 3-те млн. лв. като длъжник в БГ се "изпари" за нула бройки някъде навън, страхувайки се за живота си !! НЕ МИ ПУКА ЗА СКАПАНАТА МУ ТИТЛА ОТ СИДНИ 2000 -та ГОД. , МИСЪЛТА МИ Е, ЧЕ "КРЪВТА НА ВОДА НЕ СТАВА" - КАКЪВТО БАЩАТА - ТАКЪВ И СИНА !!

А според вас с какво се издържа цялата фамилия Боевски? Никой от тях не работи нищо, а живеят като милионери. Тези пари идват от мръсна дрога и всички знаят, че и бащата не беше невинен, жалко че го прибрахме в България обратно, трябваше да си гние в затвора 20 години поне. Колко народ са убили с тая дрога!

Питат радио Ереван: - За какво могат да те вкарат в пандиза в Бразилия. Радиото не закъсняло: - Вие си знаете... за един куфар фенерчета..

Фенерчето не пада по далеч от Куфара.

ВсВ

вълшебното фенерче на Пабло! :) :) :)

Куфарът и Фенера се срещат на летището в Бразилия. Фенерът: -Татее, ако знаеш какви фенерче си купих , направо цепи мрака Татито: -Сине, аз от тези фенерчета два куфара напълних. Бизнес ще правим.

Оправданието си го знаем.....дал е в магазин да му сменят батериите и като му го върнали вътре е имало наркотици,той тъкмо се е чудил защо не свети

Ама много сте интересни, семеен бизнес,какво толкова.? Сигурно баща му му е дал първата доза. Ох! Пази Боже децата ни от такива "приятели" и познати ! Затваряйте го където му е мястото!

Куфарът и Фенера отишли в Бразилия. На връщане на митницата, митничарите питат: - Нещо за деклариране? - Само куфари и фенери! - Я дах да изшмъркаме по един фенер - Проробвай от куфарите. Направо ще светнеш.

По-старите знаят кой е Джейми с вълшебното фенерче...

А в случая се е появил капитан Падна ли ми :)

Явно им е в кръвта да се занимават с наркотици.Падат си по бързите пари.

удно време Костов беше виновен за всичко, сега Борисов, само приватизаторката Корнела чиста като сълза, ама Костов ѝ подари Техноимпекс - защо явно са го делили двамата. - ама мълчите тъпаци.

Неграмотен, първо чети, ако можеш, Нинова не е купила Техноимпекс а купила е акции , акции са купили общо 28 акционери. Така, че спри с тъпата си опорка. Лично Цацаров от трибуната на народното събрание съобщи, че е извършена проверка и няма нарушения!!!! Хайде ходи да целуваш ръка на гурото си!!!!!!

Ама не ръцете,а друго

Желю не пада по-далече от самолета...

Звъни се на врачка: - Алоо, добър ден, кога ще ме пуснат? - Гълабине ти ли си? - Не, Митко Бербатов.

За разпространение на дрога трябва да има смъртно наказание, както в много части на света.

Аре са куфарите, фенерчето и с тати у панделата да сменят занаят.

са такива....като техния човек Гълъбин Боевски....корумпирани престъпници!

Какъвто бащата, такъв и сина!

Хора като Явор Захариев са им клиенти, примерно.

или Весела Тотева

Бащичко !

...по стъпките на тати

Кокаин Бовски

А къде се крие тате?

Да бяхте писали къде е задържан. Има големи разлики в законодателствата на отделните държави. Примерно в Малайзия отива на смърт. В Холандия може да го арестуват за неотчетени пари и за да му напълнят отново фенерчетата.

е арестуван бе друже,тука у дира сака че са ловени у гората,така пишат

Сега ще чакаме Краля Слънце да му реши съдбата. Ам нали така?!

Тея май цялото семейство ще излезат наркотрафиканти!

Те са го знаели. Кой носи фенерче с наркотици вместо батерии.