Коментари - Сираков категоричен: "Левски" още настоява за извънреден конгрес на БФС | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Която и да е организация ако я управляват зависими хора нищо хубаво не я чака, защото те не взимат обективни, а субективни решения.

Ало, Сираков, давай акциите на Раева да оправи отбора и изчезни от футбола. Само глупости излизат от устата ти. БФС ти виновни?...

Странно нещо е говедото. Хем знае , че го лъжат и преегават, хем дава и пари за това.

Докато говори едно, а в клу а щъкат представители на наркодилъри и други престъпници иззедници само крайно наивни ще се вържат. Да потърси Лупи за съвет - той така се омаза с ЦСКА преди фалита. Размерът на дълговете е отдавна преминал границата на възмижното този клуб да съществува, а укриването на пари, калто направиха с лагера в Дубай само доказва престъпното поведение на НАП, които допускат неплащане на огромни задължения.

Хахахахахахах

От В група подавайте каквото си искате!

Тоя треа да е новото лице на игрите за залози и хазарт! Първо има опит, и второ ми писнá да гледам Дриско, пардон Криско единствено по билбордовете.

Какви документи ще подаваш, бе, сопол.. В БФС се иска или документ за разсрочено плащане или документ за липса на задължения, а вие нямате и двата. Пак ще ви уреждат под масата, както винаги!!

Е то това е идеята на пресконференцията. Дайте да заметем пак проблемите с лиценза иначе конгрес.

Този е лайно, което ще погребе отбора

Чул те Господ !

40 годишното приятелство, до си затваря устата ,олигофрен

Сираков ,колкото повече мърдаш ,толкова повече затъваш........в лайната...!!!

Ми на него му е хубаво.

От тези футболисти от "златното поколение" , най читави се оказаха Балъков, Цветанов и още 2-3 човека. Другите са толкова алчни и некадърност, че няма на къде, в т.ч. и Наско ! Срам и позор за футбола. Жалко че нямат и чест,морал и достойнство, та да знаят кога е най добре да се скрият.

закрийте го това посмешище и пародия на футбол… срам ме е някакви тотални некадърници и неадекватници да носят името на Левски. .. не трябва ли държавата да им изземе това??!

Майната ти и на теб Насо, и на твоя приятел Перукан. За метла сте и за съд. А Лечков си е за затвора докато може да ходи тва плешиво г-вно

Уефскарите, срам ви е са го съблечете ли?