Коментари - Сираков не може да намери нов изпълнителен директор на "Левски" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той нали каза да си набием в главите ,че е МАЖОРИТАРЕН СОБСТВЕНИК , а не прост пазител на акциите.След като е така ,какво ни пробутва проблемите си.Не че ми пука какво става в Левски , тъй като изобщо не съм привърженик на този отбор.Но щом е толкова "ГОЛЯМ" да се справя сам и да не хленчи публично.

То така е навсякъде няма хора ..... . Да вземат Киру харварда ....

А защо не Боко Тиквата? Той разбира от всичко, пък и бил "заклет левскар" като колегата си Цецо Гуменката.

Не останаха хора, които да искат да работят с тоя.

Да повикат Серж Йофу или Пажин.

Раееф като той не може да намери директор нека Раева да намери тя е веща в затаята

НСПП

Изгонете глупака Свирков ако идкате да имате силен Левски

Търси се нов директор на футболната кочина на Свирков-Раев, единственото условие е да може да носи на бой и да е съгласен да лежи в затвора, ако се наложи

от утре назначавам Раева! Тя е разбирач, това макроикономика, фламбето на флуидите, държане на топки и лапане на лизинг - разбира от всичко! Но, най- вече разбира от черни дупки и кавали! Айде, честито!

пак аутисти пишат статиите, трият, преправят… и после не си ги четат в окончателния вид. нема редактори, нема никой.

Тити да го вземе.

е, щом екип от други хора ще върши работата, аз съм готов да взимам заплатата за изпълнителен директор! дори съм идеалния кандидат! не разбирам нищо от футбол, не гледам футбол, и дори не зная къде е стадиона и централата тия смешници!

Трябва да можеш да го поемаш отзад! Това е първото условие, по което се води Сираков! Гледам обаче аналните любители са се изчерпали!

На всички Сини говеда ЧЕСТИТ РАМАЗАН БАЙРЯМ.

по скоро трябва да им честитиш банго васил!

какъв му е праблемът . Собственик-директор .... Само нова визитка с титлата

Отдавна спрях да гледам футбол. Вносни футболисти и стратегия ден да дойде, друг да мине. Отвратиха хората, затовя и няма запалянковци по стадионите. Единствените които ходят по мачове са такива които искат да се сбият с другата агитка.

Да стане Наско директор, една заплата в повече на никого не е излишна.

Няма вече футбол, а само бетинг компании които наливат пари в отборите и съответно искат някоя услуга в определени мачове за да си избият парите. Това в България минава всички граници, всеки отбор с по 2-3 спонсора от бетинг компаниите и редовно се случват разните му изненади като изтървана дузпа или последния победи първия.

Кой нормален ще иска да е ИД на тая кочина пред закриване?

Тити няма да откаже.

се оcp*a яко, ама много яко много голяма работа свърши!

Полуграмотни и нацяло неграмотни хора ще управляват финанси за милиони, ще сключват договори... Смешна история. Даже Илиана Раева е за предпочитане пред Боримиров. Не знам как не са и викали все още Гонзо "инженера". Той също е подходящ, има 8 - ми клас, знае да си пише името с по малко от 3 правописни грешки. Това стига за директор в Левски

Боримиров.. хахаха виц. Тоя клуб дано го преименуват да не ни срами.. кой глупак ще се хване с тия некадърници и мутри.

Да покани жена си,от всичко разбира и знае

Който става не го искат, на когото предлагат не иска, който иска не става!

Тоя уж беше пазител на акциите,и хоп....собственик,присвои си ги набързо !

Наско, Наско... до плешките си се ос%ал вече. Изтърва питомното, за да гониш дивото. Набута се в схемите на "спонсора" и ще превърнеш "Левски" в латиноамериканско тотаджийско отборче. Кой ще се съгласи да стане изпълнителен директор? Кой ще се съгласи да води отбора, след като видя отношението на "спонсора"?

Аз му препоръчвам един голям специалист (от най-големите) - Александър Томов - Лупи!