Коментари - Скандали без край: Антъни Иванов призова плувния шеф да се "ш*ба отзад" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Антъни ща обладая

Като гледам единствения дето се шиба отзад си ти, копеленцето-общак у Америчко Антънчо дето е приключил с кариерата си и сега някой му е виновен, че е некадърен злетак. Самите епитети и арогантно държание показват какъв е селяндур. Спортист на високо ниво за каквото тоя претендира никога не би си позволил такова държание, а да плюва по Петър Мицин само показва долната му и низка, страхлива душичка колко е нещастна. Мицин му скри шапката и го задмина по постижения и сега лайното се опитва да го съсипе. Хубаво е федерацията и Мицин да заведат на тоя говньо Антънчо едно дело и да му вземат и скъсаните долни гащи. Със спрени права заради неявяване цели 3 пъти за допинг тест е именно говньото дето псува като каруцар ама така от разстояние, че е по-лесно. Ако имаме федераци тя трябва да се погрижи този неблагодарник никога ама никога повече да не се докосне до басейн и да не може нито да плува повече, нито да е треньор. Най-много да бъде спасител и толкоз. Такива продажни олигофрени трябва да бъдат поставяни на място ама нямаме държава. Да вземе Антъчно да види как се финансират спортистите в САЩ и как е тръгнал Майкъл Фелпс пък тогава да плюе.

Арв стига с тоя антъни бе. Да ходи да плува за катар ако иска. Стига ме занимавахте с треторазряден плувец. Къде го е на картата? Няма го, само във фейса го знаем като лаладжия, плещи навред.

Младежа звучи като да се е напил Което не пречи да казва истината

Антъни е секси сладур!

Ами прав е … то не е бюрокрация то не е корупция … Ако някои спечели медал от екрана не слизат …

Валери Божинов в плуването??

Недей обижда Божигол! В сравнение с този, Божинов е като академик. Отделно Валери никога не се е оплаквал от друг. Камо ли подобни скандали....

Е, чак пък Валери Божинов! Тоя въобще не може да пее

Не така ,бе плувчо.Ти сам се удави никой не ти е виновен.

Кви са тия? От прабългарите с конските опашки? За пръв път чувам за тоя Антони

Как може да не сте чували за Хан Антъни Чепръчански