Коментари - След 36 години: Боряна Калейн донесе на България европейска титла на обръч (снимки) | Корнер.dir.bg
назад

След 36 години: Боряна Калейн донесе на България европейска титла на обръч (снимки)

Абсолютната шампионка в многобоя Стилияна Николова остана със сребро на обръч, а 16-годишната дебютантка Елвира Краснобаева се пребори за бронз във финала на лента

Обратно в новината
| Редактор : Надежда Христова

Коментари - След 36 години: Боряна Калейн донесе на България европейска титла на обръч (снимки) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 15

това не е спорт дискриминация по пол и възраст това заедно със всички където има Съдийско Субективно оценяване трябва да с а отделно.

а двайсет златни медала беше обичаен стандарт за България. Никой не ги помни.

Поздравления! Но трябва,да признаем, че като ги няма рускините е по-лесно.

Спорта мина в раздела "Политика - не чиста", и има резон само за индивидуално удоволствие.

Не разбирам от художествена гимнастика, ама то тия европейски и световни са през седмица. Губи се качеството и репутацията на голямото състезание.

И аз това се чудя, малко по-надолу писах мнение. Преди десетилетия не беше така. Не мога да им схвана турнирите и видовете купи сега ...постоянно печелим, златните момичета, сега как се оказа , че първо злато на обръч от 36 години ??

Някой да обясни, моля... Защо трябва да се чувстваме горди?

Семейство Адамс - Ви Не Требе! Добре, че Имам Тонове Светена Вода от Руската Църква - да се Пръскам срещу Демони!!

Сигурно си някаква издухана откачалка, подгонена от руски демони

В отсъствието на руски и белоруски състезателки и аз може да получа златен медал на лента и обръч

На 47 години съм. Когато Лили Игнатова, Анелия Раленкова и останалите печелиха злато, беше съвсем друго. И като излъчване, и като съчетания... Сега всеки месец състезания и уж все медали печелим, а се оказва че от 36 години било първи медал на обръч..

България печелеше заслужени медали само по времето на социализма, когато въпреки че бяхме от социалистическият лагер нашите спортисти печелеха медали и то в неравна борба, а сега медалите ни ги дават за това че мутричките не защитават българският интерес, а ни продават и правят каквото им кажат от САЩ и ЕС. Съсипаха ни икономиката, но ни дават медали като наградки на послушно куче. А на всичкото отгоре на подобни състезания не пускат руски и белоруски състезатели че да не пречат да раздават медали на най-послушните. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

венци коня пак го е хванала лудата крава.

Браво на Боряна! Много успехи и пожелавам! Но защо това момиче не знае произхода на фамилията си? Чета, че мисли, че е свързано с калцуни. А произлиза от немският (Австрия) и Калийн означава Калина.

закога? Скована в гърба, без скокове, припряна и нечиста.