Коментари - След 433 мача и 6066 точки: Италианският Тренто извади от употреба №1 в чест на Казийски | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Великан е Император Матей! Уникален волейболист, скромен, интелигентен, възпитан като човек. Жалко, че благодарение на мафиотите Ганчо, Данчо и Сие. българския волейбол пропадна!

само волейбола да беше, ние сме народ душмани сами на себе си, от алчност, завист, злоба и с помощта на предатели затрихме сами държавата, жалък народ

Голяма чест за Матей! Той го заслужава!

Като чете човек постиженията му и се чуди как никога не е ставал спортист на годината? Дори не е бил и в топ 3.

Само в България има такова чудо, най-добрите състезатели да не играят за националния отбор ! Това са Бербатов, Казийски, Григор,това са национални предатели и срам за страната ни ! Държавата ни ги е изучила, тренирала и изградила като състезатели , а те после плюят по нея !

Не е точно така. Казийски беше желан в националния отбор, но не и Радостин Стойчев. Така треньорът замъкна играча далеч от България и националния отбор. Амбизията на треньора доведе до това.

Те за това са добри, защото са осъзнали, че с лизане на подметките на шефовете на федерации не се правят велики постижения! Но такива като теб, вместо да се замислят, защо става така само ги плюят! Само в България успелите се плюят защото искат да променят нещата! Запонми Матей. Скоро няма да имаме такива като него, заради глупостите, които такива като теб поддържат!

А ти си национален незнайко и плювач. Поне се поинтересувай защо не е играл за националния.

И пак глупостите за Радо и Матей! Т.е. Матей няма глава на раменете си! А може би е смятал, че Радо е човекът за треньор! Все пак част от тези постижения ги постигна именно под ръководството наРадостин Стойчев! Няма да се оправим и все по зле ще става, докато се разсъждава така! Но всичко ще си дойде на мястото! Полека, полека ще запанде волейболът и футволът и няма да има интерес да се папа там!

Най-после нещо позитивно,добро,приятно за четене,предизвиква гордост ,и веднага след това-типично български коменатри с хулене,оплюване...След като и по този прекрасен повод намерихте начин да пишете негативни неща-просто нямам думи.Ами гордейте се,не търсете под вола теле!

Само да добавя. Лицето на държавата са хората който избираме в парламента. За разлика от народните избранници тези "момчета" са истински мъже за разлика от Педерасите и Курвите който ни управляват. Ако бяха останали тук в България - сега никой нямаше да знае за тях!

За съжаление те са проекция на ситуацията в страната! Тези хора не могат да се зарадват натакива успехи, а завиждат! Малките комплексари нарочно плюят, за да се почувстват по-добре, че видите ли, независимо, че Матей е с такова признание, не е играл за националният и следователно е "предател"! Малите им мозъци не могат да осъзнаят, че такива като Матей ще направят нашият волейбол велик, а такива като данчо (когото подкрепят) ще го закрият!

Браво! Браво, на италианците. За съжаление, мафиотската ни "държава" няма как да оцени този талант, който загубихме именно поради престъпниците,които управляват територията. Браво и на Казийски - истински човек!

Абсолютно съм съгласен с Вас! 1000 + За съжаление политическите тролове работят в посока очерняне и оплюване на всичко БЪЛГАРСКО. Но така ще е , щом допуснахме да ни заповядват от посолството.

Казийски ще остане за българския спорт като Национален Предател номер 1 който в продължение на почти 20 години отказва да играе за Родината си и затова за този период Националния волейболен отбор на България няма нито един медал от международни състезания, само няколко четвърти места. Другия национален предател номер 2 (9) е футболиста Бербатов. Той също отказва да играе за Родината си в продължение на повече от десетилетие и затова през последните години България няма нито едно класиране за Европейско или Световно първенство по футбол.

Кое посолство? Някой си мислят, че риториката на Москва е национална гордост и дълг...???

Никой не е пророк в собствената си страна. И с Армен Назарян беше така в Армения.

да се кастрираш сам, за да не се размножават такива дебили като теб

Ако класирането на един отбор зависи от един човек, да ти ебем и отбора.

с Везенков какво става? никой няма право да заеме мястото му на пейката?

Силно му повлия Владо Стойчев,един добър треньор, но лош човек.

Преди 1989 година националните предатели ги пращаха в Белене за по дълъг период от време да трошат камъни.

Бербатов играл-не играл, е футболиста с най-много голове за националния, за разлика от този чирус.

копейниците сте под всяка новина. Д В И Б в "експертите" тъпоъгълни

Волейболът и футболът са отборни, групови спортове. От един "дрисльо", "гений" или подобно нищо не зависи. Въпреки че могат да допринесат непоправимо понякога за нещо да се съсипе. Решението на който и да е да участва в национална "гарнитура с кебапчета" е лично на спортиста. За някои може да е чест, гордост, за други - добутани в националния с връзки, възможност да облажат. Така че не може да се съдят хората за техните решения.

Явно не разбираш от волейбол, защото не се казва Владо Стойчев, а Радостин Стойчев.

техническа подробност, която реших да не пипам .

Може да е отличен волейболист, но не пожела да изграе с момчетата ни от националния ни отбор. Явно не бяхме достойни за него - така че и той не е достоен за мен и не мисля, че трябва да му се отделя специално внимание. Виж - на Цецо трябва да благодарим, игра всеотдайно - независимо от гарнитури, треньори и интриги - за успеха на България!

да уточним и какво беше предател : -всеки , който не следва сляпо партийната линия и повеля -всеки , който се опита да изрази някаква гласност -всеки, който нещо е крив на партийния секретар, комсомолския секретар и другите червени боклуци от предприятието си, квартала, града, селото и тн. Изобщо , който не е роб е предател

Велик атлет, браво!

Не си прав.

Не си прав.

Важното е да се плюе , пък все ще намерим за какво. Казийски игра доста за България. Негово право е да откаже в един монт да играе за националния.

негови колеги - Матей Казийски не се става, Матей Казийски се раждаш. Уникален талант, когато беше на 14г вече цяла волейболна България знаеше за него. При мъжете влезе на 14-15г май. Ако волейболът беше по-популярен и по-добре финансиран генерално щеше да е световна звезда и мултимилионер. Когато отидоха със Стойчев в Италия Тренто беше средняк. С тях двамата, Владо Николов и Гърбич се положиха основите за истински гранд. Когато взеха и Хуанторена вече станаха брутален отбор. Тренто пенсионира фланелката чак сега за мен, просто защото вече се знае, че Матей приключва със спорта до няколко години и няма да се върне вече, за да я пенсионират като играч на тима. Без преувеличение - в популярен масов спорт като волейбола Казийски беше нещо като Меси, Роналдо или Мбапе за аналог. И понеже троловете не се спират и повече от 10 години по-късно - Стойчев и Матей ви казаха какво ще стане с това ръководство, мъжкият волейбол от тим в топ 4 в света вече е някъде след 15-20 място. Национален предател не е той, а са онези, които затриват и последните останки на нещо, в което бяхме много добри. Инженери, Бобита, Ганьовци и подобни. Донякъде и ''лидерите'' на онзи отбор, които свиха ушите тогава, не ги подкрепиха, а по-късно станаха национални треньори, получиха финансиране на клубовете си и прочие.

Казвам го с болка, не да го хуля. Сигурно е имал своите основания, но обликът на отбора щеше да е друг. Да е жив и здрав, но да си го аплодират на Апенините.

В България имаме такива момчета като Казийски, Бербатов, близнаците, мисля, че бяха Иванови, в баскетбола, Гришо, които са много изявени спортисти и в един момент приемат, че ако отидат в националния отбор, те ще казват как ще се развиват нещата. И ако не стане по тяхному се отказват. Аз приемам, че това е техен избор, не ги съдя, но не мога и да ги хваля. Не така правят Меси, Роналдо, Джокович, Федерер, да не говорим за европейските баскетболисти и волейболисти. Представете си Джокович да не играе на турнира в Белград, или Надал да не играе на турнира в Мадрид. А Гришо е зает, има други неща в програмата. И Бербатов се пазеше за МанЮн, и Казийски беше сърдит. Та така, Казийски е ГОЛЯМ, но не можа да стане любимец на бългаската публика.

Всичките които изброи има СВЕТОВНИ постижения, но явно трябва да слушат Боби "п.рука.та" и Данчо "инд..жине.ра" как да се правят нещата. Немците и белгийците за две десетилетия израстнаха много във войлейбола, защото черпят световен опит! Ние си затриваме същият спорт защото разни чичовци и дядовци знаят по-добре!!!! Ами да ни е честито. След време няма да има такива като гореизброените изявени спортисти и няма да има проблем - според такива като вас!

Много, ама много точно казано!

Дядо ми, бог да го прости са го прстили да чука камъни, защото някой го е чул да говори на чужд език (френски). Така че ти пожелавам да те пратят в северна корея или китай, да си живуркаш там, като толкова възхваляваш комунизЪма, имбецил такъв!

Явно хабер си нямаш от спорт, камо ли от отборен като волейбола. Матей и Стойчев милееха за България и искаха националния отбор да играе модерен волейбол, но данчо инженерина и подмазвачите му ги изгониха. И сега виждаме на какво дередже е един спорт, който е любим за българите!