17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При провал в Ботев, Ювентус /Малчика/ чака за Божинката.

Този смешник още ли облича футболен екип??? Жалко за Враца, не заслужава тази гавра!

Уважавам Сашо Борисов като специалист и стискам палци да не му се случи този ужас.

Сашо Ангелов... Божинов всъщност му е доведен син, то затова и може да иде във Враца, ако въобще се навие да порита за без пари, и без това едва ли ще има някакъв принос, грехота ще е да му се плаща. Ботев вече имат едно дърво в лицето на Домовчийски, ако дойде и Божинов всеки мач ще се започва с 9 души...

Е не разбрах защо ме цензурираха от дира?! Може би защото отбелязах, че ако Ботев вземат Божинов всеки мач ще се наложи да започват с 9 човека, имайки се предвид, че в отбора играе и Домовчийски?! Ами точно така си е, и двамата са безкрайно слаби футболисти към момента, които са били в зенита на кариерата си преди 100 години... Сега могат да са само в тежест на отбора, в който играят, и са грешни парите, които им се плащат като заплати.

Българският рекордьор по брой сменени клубове.

Врачанските котета пуснаха лиги, удри Баце, то само това ти и остана...

жени и пари бележат спортни

...му път - амин !!

О, Божиновче, Врачанки са опасни, Баце

С тая мъжка кифла успешно ще се класират за "Б" група.

Това новина ли е...

"Доведен баща"!!!! Значи може и доведен дядо, леля и каквото се сетите. Тъпотата в спорта наистина няма дъно. Купа за автора на този израз!

Е, все пак същите хора преди време бяха писали за "незаконородената внучка на Висоцкий", така че ако не друго, поддържат нивото...

Следващата дестинация на Божинов е "Ботев" (Враца От Ювентус и Манчестър сити та в Ботев Враца накрая. Чалгата не прощава на никой.

Има време да стигне и до Гурково.....ако го вземат.

Този още ли не се е пенсионирал? Или и той като Барбука чака извънземно предложение да играе като тартор в Европейски гранд?

Който си инвестир времето с к@рви, не му остава нито време, нито сили за работа и по-сериозни занимания. То това щом важи за футболистите дори, колко повече е в сила за сериозните професии! Като те заапат за ... докато не ти пийнат всичките сосове не пускат, включително и мозъка. Впрочем твърди се, че семенната течност по състав е много близо до мозъчната тъкан.

Оооо, Божеее, този човек не е постоянен никъде, където е бил !!! Дори в новака Ботев-Враца ще рендосва дълго време пейките...Пропиля си таланта от младите години, когато беше сравняван като заместника на Стоичков дори...Този човек-не казвам футболист, е бита карта вече и нищо повече не става от него - от Ман-сити и отборът на Роналдо-Юве, през десетки други отбори на 3 континента - стигна до Враца ? !!! Врачаните нека не се радват предварително...

Да се знае дузпите аз ще ги изпълнявам.

Даа... Дори не е смешно...

Елитна новина - Елитен футболист отива в елитен клуб!

Божинка, пробва ли при жужето Славишко бе. Че тия евроидиоти съвсем са без играчи? Скоро щели да пускат и холограми на празните места. Нали се кълнеше, че говедата са ти голямата любов, след Николета?

От сити и юве до ботев враца...Да живее...не знам кое по точно