17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като и най-заблудените се увериха , че Кобрата е далеч от големите , а само хързаляше всички в битки с второкласни Сега той най-после си намери нещо на което да става за шампион - да бие на бокс ветерани от други спортове при това хванати на тесен ринг. Което за някои е отстъпление , преди биеше ветерани от бокса , при това на нормален ринг. Залогът е , че това ще му е второто успешно поприще след побоищата на пичлигари по дискотеките. Да не се окаже обаче , че и тук сме подведени.

Ще го призная , ако излезе на борба, джудо и самбо на какъвто си избере ринг . Ако дори един втеран от тези спортове победи , ще го уважавам повече от сега.

след толкова много тъпотии които направи ме е срам от него. Ако беше се държал малко повече като мъж щех да го уважавам дори и като губи… но отдавна замина тоя влак

ама и го бият !

На емемейците ударите им винаги са били смешни. Включително на легенди като Емеляненко. Кръчмарска работа. Много ме изкефи Кубрат как го направи очевидно това и направи оня Мир, жалък. Тоя Сантос също няма шанс. Допускам, че Кубрат, този път ще го посъветват, да го изтърпи три, четири рунда, заради рекламодателите. Пък смешниците дето долу са коментирали, хабер си нямат от бокс.

ако Кубрат се държеше малко повече като мъж щях да го уважавам…а той се прави на клоун пред цял свят

И аз мисля ме ще го набие- бразилеца е здрава тупалка- нашия няма шанс….

Сериозно ли? Мир и той мислеше да го набие, ама не му стигна времето да го покаже, на косъм беше.