Словенец е новият треньор на "Левски"

Славиша Стоянович ще замени Делио Роси начело на "сините"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

горкичкия. Скоро и той ще им бъде виновен че са куци коце

И Левски, както и Цска, ще гледат и тази година титлата през крив макарон. Няма рамо от МВР и Армията, както преди 90 година. В света на свободната конкуренция се вижда кой колко струва.

Проблемът на Левски не е в треньора, а в собственика.

е до края на плажния сезон.

И аз да дойда Левски няма да се оправи

Защо чужденец? в НСА се обучават десетки квалифицирани треньори по футбол, с дипломи за висше образование (подобни на дипломите на лекари и инженери), те не стават ли? Ако не стават, закрийте НСА!

Какво ли е числовото изражение на "казуса Роси"!? Ако се съберат всичките суми, платени за неустойки на футболисти и треньори на "Левски", май ще стигнат да купим в комплект двама-трима като Мбапе (примерно)...

Дори Зидан или Моуриньо да докарат, Левски пак ще си остане третокласно отборче. Знаете къде са проблемите. Не са в треньора.

Kenn1111

Който и да докарат положените ще е същото - трагедия.Проблемите не са в трениора а в клуба като цяло.

Ами то май, като ще е този Славиша да си беше седял Делю Русев. Тази пък сега мърша от къде я намериха ? Бил треньор на Рига. Ами видяхме ги-гола вода. Ако на това ще заприличва Левски, по-добре да идва Митов и да се направи обединение със Септември. Те поне направиха някаква селекция. Иначе изпадаме.

От трън та на глог ! А в отбора са същите куци коне !

За Подуене става! Ще издържи месец! Докато собствениците на уефски са бандити, така ще бъде!

Оранжев, ти ли точно пишеш за бандити!?

Шото шефа на фк микре не е нали?

Стоянович ли, Йоканович ли, Бурканович...все тая за Левски. Проблема е в ръководството, не в треньорите... Едно е да си мениджър - да упрвляваш всичко - от школа, до трансфери и първи отбор, съвсем друго е да накараш да играят сбирщина от свободни агенти..изхабени звезди и пишман гурбетчии доведени на килограм без да те питат.

Стоянович, Стоянович, Стоянович Не е Йоканович