Служителите на ФИАТ стачкуват заради трансфера на Роналдо

Вместо да помисли за бъдещето на хиляди хора, компанията прави един още по-богат, изригнаха профсъюзните лидери

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не бойте се бе, накрая Роналдо ще купи "Фиат" и всичко ще се оправи :-)))

Гледайте от италианците как се прави.... а не като у нас да си подвиваме опашките като бити кучета....

....коато Киро продаде корабите и направи >Овцата Доли", пардон "Лудогорец" и унищои българския футбол, за да може той да е.......

То не стига, че Роналдо ще им вдигне продажбите на Jeep-овете, ще им отвори повече работа, ами и недоволни...

До NEXUS...Ти явно си невероятно тъп...първо защото тук става дума за футбол,а не за коли и второ очевидно не си виждал ФИАТ дори и на снимка! Но казано е: "за глупака всичко е ясно".

Не само съм виждал, но съм и се качвал и карал..... Даже и познавам хора с такива коли, които 2-3 пъти годишно висят по сервизите и дават по 500-600 лева. Бай Ганьо бърза да коментира другия, без да знае каква е ситуацията там. Олигофрен!

Роналдо си е Роналдо... Голяма инвестиция- голяма възвращаемост. Фиат вдигат акциите си дори и с тази, уж анти-реклама... Кога за последно сме чели нещо за ФИАТ?!?

Фиат са най-боклучавите коли, с най-евтини части, но и най-бързоразвалящи се.

Я, погледни пазара и на употребявани коли и дано се усетиш какви глуости пишеш..

А ти питай в някой сервиз кои са най-често развалящите се таралясници..... Нашите селяци купувате евтините коли, а не се сещате с недоразвитите си мозъци, че се развалят по-често и ви излиза всичко през селския гъз...... Кой сега пише глупости или разбирането и мисленето не е най-силната ти черта?

Юве ще си възстанови инвестицията като продаде 1 млн тениски по 100 евро. И то само в Азия... Това ще отнеме месец-два. Отделно повишени приходи от спонсори, тв права, билети,.... Не мога да си представя, че има човек, който това нещо да не го разбира. За пореден път се убеждавам, че профсъюзите по цял свят са вечно недоволни мрънкалници и безмозъчни изнудвачи...

Струва ми се,че ти нещо не разбираш! Приходите от тениски ще отидат в джоба на фамилията, а част от печалбата на заводите ще осигури разходите за гелосания футболист! Вместо тези пари (от печалбата на заводите) да се раздаде като премии на работещите, или за социални придобивки!

Ти батка си мн тъп, мълчи си по добре.

Миналата година Ревливко игра 12 мача, реално. В още 12, вкл. финала на ШЛ се разхождаше, подаваше на противника и размахваше недоволно ръце. Тази година и да бъде на терена в 24 мача, я играе в 6 на средно ниво, я не. А догодина само ще ръкомаха. И за този куц кон се дават изобщо някакви пари. А и на него ще трябва да плащат, заплата че и капризите му. Прави са хората от Фиат, единствената причина за този “трансфер” е пране на пари. А от това работниците само ще загубят.

Роналдо и Меси са титани. Те носят точки на отборите си дори и отборът да не стига да положение. Роналдо вкара 4 гола на световното. Прекърши Юве в шампионска лига със страхотна задна ножица, на която феновете на Юве ръкопляскаха... Кажи ми колко нападатели те впечатляват на това световно ? Футболът в момента е такъв, че е много трудно за футболистите да бележат непрекъснато - Роналдо и Меси го правят.

Парите ще си ги избият от тениски най-много за 1 месец, а с привличането на Роналдо Юве става основен претендент за ШЛ.

Абсолютно съм съгласен, но някои хора не могат да видят по-далеч от носа си.

100%, ама на найси.

просто са комунисти и не разбират нищо от бизнес

По този начин може да се помогне и на завода ако не успее да продаде достатъчно коли