Коментари - "Смъртта е паспорт за живота". Испанец оцеля след падане в бездна, рак и мълния | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Форма на мазохизъм? Или си го мисля, защото не мога така? Хм ...

По добре България да е малко по беда ,НО!!! да не се превръща в мултикултурно ГЕТО като западна Европа!!!!! Който е способен може и в България!!!!!

Много от вас не са били никога в Испания.

Пълна мизерия и пустиня е Испания, като Италия Само чернилки по улиците

Видиотените нямат край заради тези, които им се възхищават и опитват да подражават. Този добре, имал много късмет, а какво са преживели близките му? Къде са статиите за тях? А колко са си отишли в разцвета на живота за да начешат егото си? Герои с отрицателен знак.

само аз ли забелязвам, че на първата снимка по въжето пълзи един рошав черен индивид, а на втората от болничното легло ни се хили един рус тъпанар? може би е станал блондин докато е падал от високо!

Тази история ми напомня за нашия алпинист Боян Петров, Бог да го прости.

lu4ka

Тази история да не са я взели от рекламата на Хайникен - винаги има време за една бира. Защото и там е така, пропаст, мълния, блъснат от камион…

да видим как ще му понесе....

И аз бях страдалец като теб опивайки се от собственото си страдание. Тъпа позиция към живота е и явно само си гледаш пъпа и се оплакваш. Не се притеснявай, аз бях като теб. На България и няма нищо, населена е с българи, за добро или лошо. Кажи ми с коя страна я сравняваш за да ти кажа какво и е на България. В момента ти който знаеш и можеш да пишеш, имаш ток и течаща вода, имаш очи, уши, дишаш без проблеми и ходиш сам си по добре от 90% от населението на света. Страната има криминалност доста под световната, много, много под нея, имаш здравеопазване за смешната сума от 30лева на месец.... Дори не знаеш колко много, много имаш. Опитвай се да си благодарен за това което имаш и да помагаш на другите. Това от мен, жив и здрав

Истина е,все още е едно от най добрите места за живеене в цяла Европа,но ако се продължи тенденцията с преселение на диви племена от 3-4 свят,ще заприлича на Германия Италия Франция

но не мога да понасям да бъда ежедневно унижаван, гледайки в какво се превръща НАШЕТО общество и как у нас почти винаги почти всеки мисли само за себе си. Безхаберието и наивността на българина растат все повече и повече. А оттам произлизат и 99 % от проблемите, които имаме - не ни е виновна нито Америка, нито Турция, нито Русия.

Тъй, тъй, ама не тъй! 30 лв. за здравни осигуровки?! Та дори и на минимална заплата да се самоосигуряваш, то вноската ти е повече от 60 лв. на месец...

8% е здравната вноска. При 2000 лв. месечен доход като самоосигуряващ се - това прави 180 лв. месечно здравна вноска.

Явно никога не си живял в чужбина и не можеш да направиш адекватна съпоставка. Неслучайно сме най нещастната нация в Европа, и с най висока смъртност, щото всичко ни е наред. Това са фактите ! Просто тук масата оскотява, подхранвана от партийте да плюска непрестанно и да атакува суперите, 2/3 от страната е икономическа пустиня, 9/10 от селата са опустяли и разрушаващи се, населението е застаряващо. олекнали сме с 3 милиона през последния четвърт век, поминъкът по места беше разрушен, за сметка на това се сформираха три - четири икономически центъра с фантастични цени на имотите, никаква инфраструктура, нагъчкани с дебили от всички крайща на България, ненормален трафик, здравеопазването в Провинцията е тотално занулено, по скоро такова няма и за всичко различно от грип се ходи в Пловдив или София, всички млади от провинцията навършвайки пълнолетия и не виждайки никаква перспектива в родните си места за развитие, си бият камшика и отиват да плащат зверски наеми някъде на майната си само и само да имат работа и социални контакти. За 35 години нямаме построен един язовир, една ТЕЦ или ВЕЦ, една болница, училище или каквото и да било учреждение с обществена значимост. Само 190 км незавършена магистрала. Пълна скотобойна е навсякъде и само говедо може самодоволно да твърди в телешки възторг че сме били добре. Добре сме по отношение на крупните кражби - да тук сме наитина първенци.

Тоест да живеем в Испания, Италия, Германия с негри,мароканци, афганистанци,пакистанци???!! Защо не си подреди нещата за да живееш нормално Бай Ганчо,а само ревеш колко е зле??!!

Този ангел пазител трябва да го награждават редовно горе за много стресираща работа....

хайде сега всички дето сме болни от рак дружно да скочим от високо и после да хванем здраво кабелите на далекопровода! по избор може и в обратен ред! бе какви са тия идиотски статии които публикувате бе??