Коментари - Смъртта на Гунди и Котков - табута, легенди и променени съдби (Снимки) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На всички, които се чудят как така са снимали катастрофата веднага след това ... ами, много просто. Да говорим против починали отдавна хора е грозно, но това са били, и особено Гунди, хора без много възпитание и доста докачливи. И за това винаги са имали опашка от ДС, току виж някой не им е строшил главата, което няма да е загуба, ама краката ... е както и сега, затваряли са си очите пред золумите, които вършат и ей го резултата. И сега е същото!

На всички, които се чудят как така са снимали катастрофата веднага след това ... ами, много просто. Да говорим против починали отдавна хора е грозно, но това са били, и особено Гунди, хора без много възпитание и доста докачливи. И за това винаги са имали опашка от ДС, току виж някой не им е строшил главата, което няма да е загуба, ама краката ... е както и сега, затваряли са си очите пред золумите, които вършат и ей го резултата. И сега е същото!

на Гунди и Котков! Това, което не се е променило от тогава, обаче е, стойката и вида на милиционера, скръстил ръцете отзад-същият тюмбелин, като сегашните полицаи...

Рядкоо се раждат такива таланти, да не говорим като хора, много добродетели дадени от Господ, а защо някой пише простоии без дори и да знае за кого става въпрос. Пили, карали бясно и подобни, по това време колите се брояха особено такава като на Гунди, СЪДБА, имало да става - БОГ ДА ГИ ПРОСТИ МОМЧЕТА! УНИКАЛНИ ХОРА!

Няма нищо тайно и мистериозно.Просто са карали бясно, пили и или махмурлии.Така както карат сега някои.А другарите милиционери са виновни също.,Мо и какво да направят освен само да ги молят да не карат бясно.Но било писано.Загуба за бг футбола.А може и щяха да са най великите треньори?

Мара Диджиталка се обади и каза, че нали сега всичко минава на диджитал и била много притснена от статията защото в Уравнението Гунди/Зил130 още на пръв поглед има 3 сериозни грешки: Зилът не е имал ремарке, /2/ Павета няма защото се вижда , че е празен, шоферът лъже за паветата и , че алфата е ударила ремеркето, което няма резервоар. От София до Витиня няма как да има 5 поста на КАТ в ония години. Значи Нещо не е у ред!? Когато почина Илия Чубриков се намират негови мемоари,които хвърлят една много зловеща светлина на случая.Чубриков е държал Булгаралпина в гаража на пожарната Враца, където се е пазила изгорялата Алфа на Бог да прости Гунди и Котков.Било е забранено да се влиза в гаража, но Чубриков му е трябвала колата за състезание и Началника на пож го е пуснал да я вземе. Нещо е видял Чубриков и подписва мълчание до гроб. В уравнението за случката е изпуснат един трактор с определена роля , като действията на качения 3ти човек също е изпуснато. Е тогава как да се реши уравнението за истината с толкова пропуски и грешки? Задача с грешно условие не може да има вярно РЕШЕНИЕ.

а на снимката се вижда, че колата се е ударила в камиона, точно в резервоара. И как така се е случил фотограф, за да снима горящата кола? Май, май...

им, но мисля, че се преекспонира едно автопроизшествие, предизвикано от висока скорост и употреба на алкохол.......

Бил е добър футболист,но...лош шофьор.

Аман от българската простотия! Двама се напили и се пребили. Голям праз!

Ставате смешни с маниакалната си обсебеност по някаква игра на топка.Що народ е измрял за тия 50 години.Доктори, професори, баскетболисти, ветерани осакатени в боеве за България.Какви ли не.Тя и държавата умря последните 50 години.Никой не ги помни, помним двама ритачи на топка.Сякаш от ритането на топка по-важно няма за вас.Смешна работа.

И от тебе по-смешен няма ама никой не те пита ,така че по-добре си трай.

Кой все пак е третия в колата.

На кой му пука, за сините идиoтти е важен само пияния шофьор Гунди.

ПТП причинено от водача на автомобил Алфа Ромео струпва омразата на цяла София и България срещу един водач на камион, който се намира в кръстовище. Толкова примитивно просташко и отчаяно поведение на българското общество рядко може да се срещне в историята. Всъщност типично просташко поведение. ПТП-то е по вина на Гунди, колкото и да е народен любимец. Гунди в бил длъжен да кара по такъв начин, че да спре при опасност. Самият път е с друга организация отпреди Девети, когато колите са били рядкост, да не говорим какво представлява една Алфа на фона на българския автопарк. Едно, обаче е ясно властта си има любимци и е сляпа за техните престъпления. За сметка на това един невинен човек грозно е наричан убиецът на Гунди и Котков и дори е вкаран в затвор, заради чуждо престъпление. Това е българската справедливост. Това е болезнената истина. Всичко останало е големи приказки.

Какво кръстовище на Витиня бе!? Дебил.

Тогава на това място е имало Т-образно кръстовище, в което влиза друг път. Камионът се е намирал в кръстовището, когато е ударен от алфата на Гунди. За съжаление двама народни любимци загиват по вина на Гунди, а невинен човек е наказан със затвор и опозорен за цял живот. Що се отнася до дебилността, твоето невежество е достатъчно самоопозоряващо.

И още нещо неизяснено! Кой на кого звънна, че се яви човек с фото и успя да заснеме още горящата кола? Все пак 71ва година е!

Едно време милицията имаше щатни фотографи. Както си написал - все пак 1971-ва година е! За времето си това е била супертжка катастрофа и голяма трагедия, изгорели са в колата 3ма души! А пък и колата не е била Москвич. Колко коли като тази е имало по това време в България? САМО ЕДНА! ТАзи, изгорялата!

Казва ти човека, кой снима по време на самия пожар. Не е имало телефони като сега, а е снимано сиг 10 мин след удара. Е,все някой е пристигнал с фотоапарат с лента, имаше ги.

По какво кой на кого звънна,според теб? Та тогава и в София нямаше начесто улични телефони.А на Витиня какъв телефон? Та ми кажи кой на кого звънна, та снимаха, а?

Сегашни времена мразещата сган от медиите щеше да ги зарине в лайна и помия, но комуноидният режим беше потаен, както и по времето на Чернобълската чума. Затова пък сега наглите недъгавите изроди реват за пари, че "системата ги убивала".

Не знам за Гренобълската чума, но за чумата от Фукушима още очакваме включване. За някои лайната и помията са здрава храна.

Коментарите тук са още едно доказателство какви дебили се срещат в този сайт и колко лесно се манипулират елементарните хорица. Защото явно малко от тях са съвременници на тези събития и плюят само въз основа на това, което някой си бил казал. Впрочем не само в този случай. А отявлените им простотии биха били смешни, ако не беше тъжно, че такива идиоти живеят между нас.

Аз

Да има некъф чалъм... секи месец... по двама футболиста... така...

А ти - стападжия. И те така...

Изказвам си моето мнение : това, че били пили коняк и мастика - не ми се вярва ! Но определено са били с превишена скорост ! R.I.P. !

Спомням си "Хита" - на големите Обожователи - "..Месец юни беше, Седумдесет Първа, кога загинаа две големи дзвезди ...милиони обожователи останаха со тежко раняти сърдца, дека нема да ги видат по такмиците ... и така нататък ... в този стил ...

Ето това изречение е много интересно, ако е вярно - "По пътя катаджиите пет пъти го предупреждавали да намали скоростта". Много изводи могат да се направят.

То и камиона от снимката ремарке няма... А и да има, няма ремарке с резервоар... Пък карал павета, ама каросерията на камиона е празна?

Футболът си е Футбол ... Пътят си е Път...

Гледайте как шофирате ... ако стане Лошото ще ви заринат в едно незнайно гробище и Паметник ... ако ви го направят децата ... някъде към 250 евро - един камък и да си гледаш името, като си на оня свят...

Добре, че не са изтрепали хора... какво значение има, какво Работя даже и ЗВЕЗДА във футбола, ако убия хора, ако съм шофьор...

Че то има СНИКА даже - Камионът съвсем в дясно и Ромеото врязано в камиона. как ще ще чувствате, ако сега някой ви налети сега на пътя потози начин? Ама добре, че Солаков и Балев "тушират нещата" ... той и Маречков уби човек то и ... айде ...

Абе явно си хептен изперкал и продължаваш да пишиш глупости като за световно.Май си от турците на антибългарската група и мислиш че нещо ще промениш.Не можеш шебек, тия двамата са в душите и сърцата на хората, а извратеняци като теб само могат да им завиждат и да пишат пасквили.

Умират по стандартен начин - най тривиалния ... Ако да си Футболна Звезда и Кумир, то не озвачава, че пътят с кола е да ходиш по игрище...

Явно си прекалено тъп и не вдяваш.Ходи си избивай комплексите в някой политически форум.Пишеш глупости като олигофрен.Погледни снимките на погребението бе тъпа шматко, бил ли си на стадионите когато тия са играли.Гледал ли си или слушал мача с червените дяволи и как играеха тия двама мъже за България.

какви "Легенди", какви "Табута" - налитат с висока скорос в Камион ...какви Легенди има тук ...умрели са, като всеки средностатистически мъртвец зад волана и СЕГА ...да направим и Паметник на Загиналия Ненормалник с Кола ... това ли да направим...

Тъпи,просто кажи Бог да прости и не си избивай комплексите. Ти шебек никога няма да стигнеш нивото на тия двама истински българи.

Гунди на Уембли взе топката от центъра и я вкара. Супер добри футболисти, мъжки момчета и най вече скромни и интелигентни, не като днешните диарии.

За това и цял народ ги обичаше.

МИЛКО БАЛЕВ - дясната Ръка на Тодор Живков, Кардиналът на Репресиите в България е Отлявнен Левскар. Даже може да се каже, че това е Първият Левскарски Ултрас и то Облечен във Власт.

Странно защо левскарите се пишат страдали от комунистическия режим. Скъпи левскари, Левски беше отбора на полицията, отбора на репресивния апсрат. По-голяма част от цк-функционерите бяха левскари. Точно поради тази причина звездире на Левски бяха глезени и това ги погубваше. Спомнете си само Гибона.

За стопажията нито дума. Той не е човек, не е футболист. Жив ли е или само фетболистите са важни. Истината е че Гунди уби Котков. От тогава до сега - мор по пътищата.

България има двама велики-футболисти-личности: Гунди/ Д. Якимов, Д.Якимов/Гунди.

Гунди го накацаха закото ц мач чорбалите го ритаха. При едно ритане на марков Гунди не издържа и му го вълна. Тотава нямаше картони.

Аз

Еми... Напълно е ясно какво е станало. Две келешчета, както много футболистчета и днес, са се опаричили и прославили много над интелектуалните и духовните си способности да се справят, с всичката си огромна простотия са решили, че са безсмъртни и са се опържили в чистак новия си prodotto in Italia фритюрник. Да ги съжаляваш днес, значи или си им роднина, или си кръгъл идиот. Роднините им са малко.

Охлюв, каквито и глупости да пишеш, такъв ще си останеш. И никой никога няма да чуе за теб, а тях двамата ги помнят вече няколко поколения. Нищожество!

Показателно е, че не ги помнят (поне в дир и останалите медии), кой какъв гол е вкарал, а как са умрели. Ако някой от "94-ците" недай си боже умре в катастрофа, едва ли ще го помнят с това.

Идиот!!!!

Беше адски гореща сутрин, потяхме се като коне, когато на Славейков" зашушукаха на групички, че космонавтите Волков, Пацаев и Доброволски са кацнали мъртви и тримата! Стана тягостно, все пак хора бяха, а и властите нямаше как да скрият този трагичен провал. След около половин час запъхтяни мъже притичака откъм "Раковски" и крещяха, че Гунди и Котарака са се блъснали и изгорели на Витиня! Е, това ни дойде в повече и мислехме, че нарочно лъжат - толкова имаше среди, които мразеха и двамата, и в политиката нагоре, и в спорта. Впоследствие трагедията стана факт. Всички, тогава ученици, плюс студентите, граждани, мъже и жени, младо и старо, куцо и сакато, се стекохме на "Герена" - двамата бяха в затворени оловни ковчези с по една топка отгоре. Невиждана за времето си 200 000-на тълпа принуди организаторите да викнат червен ЗИЛ-пожарна кола, за да качат вдовицата Величка. Изпотъпкахме гробищата, толкова хора имаше... Не посмя Солаков да пусне милицията, а бяха забранили събирания. Вместо национален траур, тъпаците се опитваха да озаптят народа си, но безуспешно. И така до ден днешен, когато тогавашните юноши станахме старци, а бате Гунди си остана вечно на 27! Всеки може да посети гробовете им в Централните, направо до църквичката и веднага в ляво стотина метра по страничната алея и ще ги видите почти до тротоара, това заслужиха миличките!!!

И аз съм уфсъ, ма не го тръбя наляво и надясно.

Шофьора няма никаква вина. Това че е известен футболист не му е давало право да кара толкова бързо.

Всяка година, в средата на Януари, дядо купуваше едно малко, мъжко прасе. След месец го скопяваше и го кръщаваше Гунди. Дойдеше ли края на Декември, с удоволствие му теглеше ножа, и го изяждаше с роднини и приятели!

Такава простотия може да напише само дебил-чорбар. Ами като си нямате звезди от ранга на Гунди и Котето, какво да очаква човек от вас?

С две думи Гунди е обичал чашката и високите скорости! Жалко за Котков и стопаджията!

КОЙ СИ ТИ? ЩЕ ОПРЕДЕЛЯШ КОЙ КАКВО Е ОБИЧАЛ! НИЩО ПОДОБНО! ТОВА Е КАЗАЛ "някой" СИ... МНОГО ОБИЧАМЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАМЕ С ЧУЖДАТА БОЛКА И СЪДБА. ХЕЙ, ПОГЛЕДНИ СЕБЕ СИ!!!

Всъщност защо да не определя.

Един от най-великите за всички времена бе убит от някой си Аспарухов. Повече няма какво да се коментира. Котков бе с основна вина за спечелването на европейското първенство за юноши от България, но бе безмилостно убит от бездарен шофьор.

Мир на праха им! Тогава футболът беше емоция, парите символични, а стадионите препълнени. Какво се опитват да се ровят и търсят някаква пикантерия медиите? Буйни момчета, бърза кола, отвратителен път и алкохол. Миг невнимание и край на предаването. Добре, че поне властите не са се престарали да затрият и камионджията. Имало е голяма тълпа и неразбории на погребението, можело е да се стъпчат хора, обърнат ковчезите, паникьосат ченгетата. Все пак не са извадили палките, а Солаков е опрал пешкира.

Istinata se znae ot malko hora. Pili sa s edin polkovnik i bashtata na edin moi priqtel v Sofia. Posle sa zaminali. Bashta mu ne e otishyl s tqh.

Поне кажи името на бащата, гоУема новина!

Партията-кучка не обича някой да е обичан повече от нея. В СССР убиха Валери Харламов пак за това.

Бе остава да кажеш, че партията ги е убила и половин милион са закарани в Белене.

Нагледали сме се на ЧЕРВЕНИ ПРОСТОТИИ като на пример радияцята от Чернобил която едва ли не беше безопасна защото идваше от ссср.

Гунди беше супер футболист - ПОКЛОН! Но защо на снимката „Сватбата на Гунди и Величка” Величка изглежда като смазана?! Непонятно и поразително ...

Велики спортисти! Бог да ги прости! Сърбите песен написаха в тяхна чест... а от нашите -нищо!

Какви сърби бе лешпер!? Зоран Джорлев е македонски музикант и композитор на 51г. Директор на националния ансанбъл за народни песни и танци на Македония, "Танец". "Балада за Гунди и Котков" е написана от баща му. Имат роднини в София и Гоце Делчев, преселили се от Кукушко. Чист българин с мъ.ете както се казва. Бог да успокои душите и немирния им дух...

Така е. Но каква вина има шофьора че ПРОСТИТЕ милиционери да го карат чисто гол до София и да му вземат здравето.

Много милиционери, много нещо! Изглежда голям милиционер е починал, от келешлък!