Коментари - Снаряд на капитана и Манчестър Сити докосва титлата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В края на седмицата ще започне великата гавра с жалките фенчета на жалкото отборче. Станали на по 30 лета и нивга не видели, този иначе "велик" обор, шампион. Жалка му работа. Сега съдията е виновен, че дал много малко продължение. След седмица ще е виновна футболната асоциация, че мачовете са много малко и не е имало как и къде да сбъркат противниците им.

Ман Сити е основан 1880г. Шейховете идват 2008 г. и взимат титлата 2012г. Преди това са ставали само 2 пъти шампион 1937 и 1968 година. За над 130 години само 2 пъти шампион! Преди някое десетилетие и във втора та дори трета лига или каквото се води. За първа титла са чакали 57 години. За втора 31 години. За трета 34 години. А Ливърпул са петкратен носител на КЕШ (ШЛ). Без парите на шейховете е спорно дали Ман Сити щеше да е във Вишата лига.

Бре те и Нотингам са спечелили 2 пъти КЕШ при само една титла на Англия, а Реймс играят 2 финала за Кеш, имат 6 титли и 2 купи на страната си, но върви да ги питаш и двата клуба в коя селска група ритат. Сити нямаше да са шампиони без арабските пари, но играчите да се самоубият ли защото някой им плаща, ръководството да разпусне ли клуба щото имат богат спонсор? Фактите са си факти - Ливърпул нямат титла 30 години, Сити пак ще са шампиони, червените фенове не спряха да лаят колко велики са (нищо, че не са виждали титла от любимците си)...

Няма как да обичаш футбол и да не обичаш Ливърпул. Легендарен отбор печелил титли и ШЛ с много по-малък финансов ресурс от Сити. Иначе отбор в който Жезус е резерва струва ми се трябва да е много по-категоричен. За фиаското им в ШЛ да не говорим. От друга страна респект за Вини Компани - вероятно това беше шампионския гол.

Обвиняваме българските съдии. Видяхме след гола на МС, как бавеха топката, а Агуеро едва едва се тътреше и се бавеше при смяната. И за всичко това съдията даде само три минути продължение, когато минимум трябваше 5 минути да даде.

Шампиони!!!

Какъв шампион на Англия може да бъде световно неизвестен отбор като този!

ми такъв, който е събрал повече точки от невиждалите 30 години титла.