Коментари - Спонсорът на "Левски" си купува акции, готви се смяна на директора | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На снимката са тези които се облажват от Левски с много пари,а искат от публиката да им помогне.

Какво емитиране бе?! Все едно да печаташ пари при хиперинфлация ,как се продава част от нещо за 15 млн. като то е със поне 30 млн.дългове,и то Божков все още не си е поискал неговото,каква е гаранцията на купувача че няма да си го поиска?!? На Насо голия гъз ли?!?

ЧОРБЕТАТА много развълнувани нещо на тема акции?!?Къса им е паметта.....!Поздрави от евролевака ЛУПИ!

Аз ш'си взема една акция от обора. Ш'си а тура у рамка, че внуците няма повярват, че е имало такова животно като ритащо топка теле.

Всеки дясно мислещ демократ трябва да си купи акции от отбора на демокрацията!

Айде, говеда, юруш да купувате акции! Че то Дъртия гъз и Мъри трябва да си получават "възнагражденията", я. А то само на "треньора" е 48 000 лева на месец, т.е. за година е 576 000 лева. И, най-вероятно, това е "чисто", т.е. след осигуровки и данъци, които, разбира се, са за сметка на клуба...

Тия сини идиоти ми идват в по-вече! Няма спортна рубрика, в която да не се разказва на дълго и широко за техните проблеми. Ами да си ги решават. Кого, освен тях, го интересува това? А мрънкането на мърлю, може да се използва в забавните страници.

ПО-ВЕЧЕ да бяхте учили правопис и след това да дращите коментарчета...

Левски е вечен! Никога с тире, никога припознавачи! ЛЕвски е жив, оранжеви коври! Вие го лигавете на Гриша, Боко, Рублен и Сие, винаги ще си останете Литекс със тире!

То, африканският отбор на мутрите, е голяма работа....(Чьорний, Батков, Божков, ...че и Борисов и Пеевски)

Я ми кажи, путьо, има ли тиренце по-горе или няма? И то добре, че има, щото иначе първата половина, преди тиренцето, въобще нямаше да я има! Как пък толкова бързо забравяте, бе? Ама то от говеда да очакваш памет да имат си е кауза пердута...

Агонията продължава...докога. Няма да се спасите от съдбата на ЦСКА. Тогава подигравките ще се обърнат. Говедовъдството е губещ отрасъл в Подуяне

Когато ЦСКА бе на дережето на ФК,,Левски” го изхвърлиха от,,А” група ? Защо така с двоен стандарт бе футболни дебили от БФС.?

Вече го споменах по-горе. Сините идиоти са отбор на мафията, а у нас тя все още решава кой кум, кой сват, кой на булката брат.

Кухите глави са електорат, който много лесно се насочва в определена посока, защото са прости телета, а привържениците на ЦСКА, са доста по-напред в интелектуално отношение и не се поддават на внушения.

- Дори и те да бъдат изкупени напълно, именно бившият централен нападател ще продължи да държи много над 50 процента от дяловете на клуба. - Благодаря, ще пропусна...

Галениците на всички власти отново с нови планове! Дет съ вика обаче , Видовден идва - А окръжна!

Един път говорят, че ще емитират акции. Друг път, че ще продават част от акциите на Тити Папапзов. Тва са две съвършенно различни неща. Емитирането е по-сложно като процедура, но парите влизат в търговското дружество. При продажба на акции парите ги получава собственика на акциите.