Срам за ЦСКА 1948 - Крумовград го разгроми за дубъл през сезона

Отборът на Станислав Генчев се разправи с "червените" в Бистрица

Обратно в новината

Коментари - Срам за ЦСКА 1948 - Крумовград го разгроми за дубъл през сезона | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо срамно НЯМА.. Играли са на топка... СРАМНО е да си АЛЧЕН предател.. Васил Божков подпомагал ли е Крумовград ???

Добре е че има Google Maps та да намеря на картата Крумовград. Иначе - честито на победителите!

Цеката, този опърпан дребен шмекер. Всички "собственици" на клубове у нас са като него. Ниски, дребни душички, гледат да завъртят някое дребно тотомачле и това им е тавана. Смешници, футбола е бизнес, но за уми хора. Да направят школи, да реализират трансфери, да играят в турнирите, а правата за първенството да се продават и в съседни държави. Направил стадионче с 50 седалки на къра, цъка тото с Крумовград... И колко спечели Цека? Сто хиляди има ли?

Сто по сто и ей на как се трупат....после ти излиза тоя и ти вика ...аз съм по-умен от теб ти нямаш 50мил. а аз имам и имам право да ти давам насоки в живота.....ако ме няма мен няма да има футбол в България.....и ти мълчиш и си викаи ама то един футбол!!!! Хахахаха объркана работа

Това ни е първенството,черно тото и крадци като перуки,лечковци,костадиновци,Караивановци и те така .....няма виновнипо върховете в тази скапана и пропита от бизнес-мафията държавица.

Ах, ах, как мирише на тото с точен резултат! Не съм от 1948, че да ми е мъчно, просто казвам

Делиорманче 1945+3 ги разкриха какви са калитковци! Думуза започва да издиша като го няма Тиквата на власт!

Това са " розовите" , не червените..Червените играят на Армията

Голям дубъл, голямо нещо

ЦСКА 1948 игра като Ман Юнайтед. ;) Ако сте следили последният им резултат е същият, срещу отбор никога не ги бил на техният стадион. Много слаба обща игра и пасове. Не играят отборно и да се разкриват. Затрудни ги покриването и пресата. Всеки играе сам. Няколко много слабо представили се. Рапнуил ли му казваха, Фуртадо и за съжаления другият млад бек Михаел Цонев на 18 години, с вина за последните 2 гола. Хубаво е да се налагат млади играчи, но трябва да се напипа как. Въпреки резултатите, все някой трябва да налага млади играчи, но тук не напипа и липсват други като Стоичков (не онзи). Първите 2 голмайстори на Крумовград били в ЦСКА 1948 преди това. Направиха много лоша летни покупки, от които никой не се наложи. Селекцията бе пълен провал. Може би що годе ставащи са Гурища, който не игра, а щеше да е по-добре от Фуртадо. Имаха и централен полузащитник, който същи не игра този мач. От над отбор купени играчи, спорно за 2 ставащи.

От лятото много падна индивидуално формата на играчи. Чочев преди от 3-4 удара, вкарваше 2 гола. Сега от 10 удара, 2-3 пъти уцелва вратата и може и да вкара 1 гол. Русев по-предният сезон бе номер едно по асистенции, а сега бърка пасове на 5 метра. Дори Педриньо бъркаше пасове, където заедно с Елитон са наистина нецелванията кого да вземат.