17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много кахърен изглежда принципно нахиления винаги Стефчо! Намирисва на "оакана работата"! Иначе, да си дойдем на думата: Първите "припознавачи" в историята на българския футбол са сините приятелки. През 1949 след като По­щен­с­ки спор­тен клуб (ПСК) Левски (сформиран 1944) е закрит, сините решили да припознаят новосъздаденото Динамо за своя отбор и дори след време му сменят името отново на Левски, само и само да могат да му припишат историята преди воийните :)

Тоя тип, няма нещо с което да се е занимавал и да не е замирисало на далавера! Щом като изпълзя от дупката значи е надушил нещо за прибиране!

Само това, че успя да измъкне софийските "Централни хали" от лапите на еврейската мафия стига. Като същевременно, Американското посолство, е построено върху най-хубавото кътче от Южния парк което им е подарено от кмета Софиянски и по този начин станал НЕДОСЕГАЕМ.

Как кой? Сватба.

И тоя седесарски разбирач , се изказва пак неподготвен . И той е от преватизаторите на страната ни , почна да разбира от футбол . Той не можа , да се справи с бездомните кучета на София , сега стана всезнайко

Е, как да не е ясно - пак държавната власт!

Интересно как тук собствениците придобиват, а не купуват клуба, акциите се подаряват (Боримиров), спонсорите - командироват, а аз като данъкоплатец, без мое съгласие, се явявам кредитор. Наистина вярно е - клуб на народа, т. е. на държавата.

Що ги мъчите говедата. Треньор не им трябва, а говедар. Пратихме и наш човек от Бе Фе Сеее-то и няколко съдии сме подготвили. Ако трябва и ВАР ще докараме. Пък ако не стане от догодина калъфки ще даваме и за 3-то и за 4- то място.

Усмивката на корупцията от време на време напомня за себе си. Той прибра няколко десетки милки от далавери и както си е редно, излезе чист според прокуратурата. В новата история на окаяната ни държава няма осъдени кмет, министър, депутат, общ.съветник и въобще властимащ. Колкото факти и доказателства да има, всички са невинни... А този наглец е един от най-мащабните мошеници.

УСМИВКА, ами питай сват си Черепахата. Ние откъде да знаем?

На спортните журналисти обикновенно им трябват по подробни обяснения за да могат да разберат какво четат. Съобщението на Нове Холдинг беше пределно ясно - става въпрос за партньорство, нищо повече.

Ей тоя къв боклук и крадец е ?!

Ама верно. Като се махна се поизчисти София.

Евреина го боли за всяка стотинка хвърлена на вятъра в Подуене. Предпочита Божков да остави милионите за щерка му.. ;)