17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стари карикатури ще връщат старо статукво. Ицко първо да си излежи използването на синя лампа върху частната си кола.

Дискретно им намеква, че ще се връщат в Ловеч

И аз мисля да ходя при Ганчев. Не че и от мен нещо зависи, ама нека и аз се изкажа пред обществото, щото ме позабравиха...

Проблемът е КОЙ ще ходи на този стадион? Очертава се (четвърта) поредна нулева година. На Армията е пълно с анонимници от Португалия, Бразилия, Африка и провалени играчи от Великобритания. Налагат се някои български футболисти, които определено нямат качества (Стойчо Атанасов, Чорбаджийски). Всеки, който покаже повече качества (Недялков, Каранга, Десподов) бива веднага продаван. При това Недялков и Десподов бяха продадени в средата на сезона... Две години подред Купата се губи по идентичен начин - печели се срещу Лудогорец на четвъртфинала и след това се губи глупаво на полуфинала в ролята на абсолютен фаворит... Изобщо при тази сбъркана политика скоро и на най-верните фенове ще им писне и Армията ще бъде празна...

ИЦО,НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА ПРОСТИТЕ СЕЛЯНИ ПИСАЛИ ЗЛОБНИ КОМЕНТАРИ. ТОЛКОВА МОГАТ. БЕДНОТИЯТА ПОРАЖДА ЗЛОБА,ЗАВИСТ,ГЛУПОСТ И ПРОСТАЩИНА. НО ИЦО САМ СИ Е НАПРАВИЛ ПАРИТЕ. НЕ КРАДЕ АПАРТАМЕНТИ И ДЪРЖАВНИ ПАРИ. ИЛИ КАЗАНО -КОЙТО НЕ ГО ХАРЕСВА ДА ДУХА СУПАТА.

Тя, супата, май отива към замръзване от духане,,,

Един съвет,свалете тази информация ,не виждате ли колко негативизъм се е насъбрала в хората.

Той и нова банка за Цветан Василев обещава, щото на времето ни я рекламираше тъпунгера смотан прост. Затвор за този, който ни въвеждаше в заблуда, колко е велика КТБ!

Да живее тъпотията намираща добра почва в Бг и поощрявана от власт имащите.Велики боксьори(че и самолетни експерти),футболисти(най доказали се хулигани не само на футболното поле и не само в България.)Ами какво толкова този елементарен човек да хвърли няколко приказки на нас лумпените,да защото сме такива ,че ги търпим.

Обещава, кой обещава И Бойко обрщава за чужда сметка, за сметка на дабъкоплатвца В Цяк свят е прието Дарение от Известни Личности Обещанията са селски номера

Нов стадион кой ще го плати? Г.Г, феновете на ЦСКА или българския данъкоплатец? За последното не съм съгласен.

прост, по-прост, най-прост ... и ... Стоичков Най - големия позор за българския футбол е тоя циганин от Пловдив

никога не съм го харесвал тоз Ристю Стойков, но да го наречеш "най-големия позор на българския футбол" е меко казано малоумщина. единствен той от хилдите български футболисти е спечелил слатната топка и е един от двамата българи носител на златната обувка. той е и единственият българин голмайстор на световни финали. няма да изброявам останалите му постижения, но ако на това казваш "позор", то какво ли говорят майка ти и баща ти за теб?

Стоичков беше рекламно лице на ВИС-2, да ти припомня. Освен това риташе съдии, псуваше всички по терена, включително съотборниците си.

Сух да го поеме устенцата ти синя мангалска! Белким ти избели венците лилави.

Голям обещовач

Този умник започна отново с простотиите. Абе седи си на задника бе т- по парче.

Трябва да говори не с Г.Г., а с Б.Б.

Този когато направи нещо за Б-я тогава да го величаем.Досега освен псувни,публично и закани че Б-е е .. и нищо не му е дала не съм чувал.А неговите хулигански прояви ме отвращават.Той си е написал историята и не може да я промени.Футболист от средна ръка,умеещ да исползва качествата на околните(както и сега иска парите на Гриша Ганчев)

Отиди в Барселона и кажи, че си българин, достатъчно е...

Аз съм бил в Барселона господине,и то тогава когато изрита съдията.Хората наистина го признаваха ,но величаеха Роналдо,заради гениалните му качества и благия му характер.Испанците винаги са искали фиеста(в пълния смисъл на думата) и той с простотията им я даваше. Какво стана в Парма?Ритнаха го бързо,бързо,нали беше величие..

А аз обещавам световната титла за България и нов фалит за оранжевите. Думата на две не става.

Поне и една козирка обещай, де, не се излагай... :)))

Браво Ице! Велик както винаги!

Преди няколко години един пловдивски стадион се даваше на концесия. Имаше 3 кандидата: 1) Първият беше една пловдивска мутра, който каза "Толкова пари ще дам, това и това ще направя"; 2) Вторият беше Стефка Костадинова. Тя нямаше да дава пари, но и не искаше пари; 3) Третият беше Ицата Стоичков. Той нямаше да дава пари, но искаше на него да му дадат пари, защото стадионът щял да носи неговото име, а то струвало пари :) Та този сега обещава на ЦСКА стадион. Ще, ще :)