Коментари - Стоичков влезе в отбора на шефа на ФИФА и пусна левачката в действие | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Свършиха паричките и сега обикаля като панаирджийска мечка където му подсвирнат.

Христо Стоичков безспорно е най-известният и силно уважаван българин в чужбина. И единственият от тая генерация, който не се омаскари с ръководни постове, корупция, мръсни игри и скандали. Велик е Стоичков. Пък вие си плювайте по български и дано сте доволни

Май вече дават трета по ред реклама с внучка му - айде първата, с реклама на неща за първия учебен ден беше мила картинка, но тази вече третата ми предизвиква напъни за повръщане и веднага сменям канала. Къде го бутат постоянно тва дете, внучка на Стоичков и дъщеря на Мика Бръмчалката?!

Завист, злоба... Това е България - вечно сини срещу червени. По коментарите може да се разбере кой от кой отбор е. Жалки... Затова сме последни (икономочески) в Европа, а скоро и в света. Пет футболисти имахме на световно ниво и всички са оплюти... Тъп народ, държава няма, робски гяури на Доган от 30 години! Гласувайте за Боко и ДПС (Делян Пеевски и Сокола). А на Ицо му дреме за вас!!!!!!!

Джани Инфантино не ви ли прилича на тоя генерала за коронавируса дето говореше ?

но има раздвоение на личността, па се и дегизира отвреме навреме ...

Явно Ицата с тъпия си мозък вече е профукал спечеленото навремето и сега виси по рекламите и той не знае вече какво къде и защо рекламира.

Гладен миндил си ти, драги!

Те футболистите май бяха повече от Зрителите на стадиончето"

Toзи някогашен ФУТБОЛЕН ВЕЛИКАН и ИДОЛ на поколения българи, сега стана рекламно посмешище и на хората вече им е все едно дори днес да кацне на ЛУНАТА с торба салами и фалшива лютеница

Ако изброиш поне петима бивши спортисти, които не участват в реклами, евала ти!

Христо Стоичков, макар и велик футболист, е човек който активно рекламира хазартни игри, които са може би най-големият социален проблем на нашето общество, след наркотиците. И се очаква да уважаваме такъв човек? Е, мерси!

Където съм ходил и съм казал Стоичков всеки сваля шапка.В музея на Барселона на Камп Ноу неговата фанелка е на централната витрина до тази на Марадона.Ти и да уважаваш или не все тая.

Вместо да коментираш, иди на ротативките, че ще изпуснеш бонуса и ще го вземе Рачков...

Изкарал е още 5 лв и заедно с хонорара от реклами в Кауфланд ще може да су купи някоя храна на промоция или боклук "достъпно за вас" от веригата