Коментари - Столична община даде зелена светлина за мача в Бистрица | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега остава и ЦСКА да спечели и ЦСКА да загуби във един мач едновременно.

Значи полицията вика им проблем, кметът моли да се премести мача, обаче общината и перуката викат всичко е точно. Сложили камери и всичко ще е наред. Това е малко като вица срещу автомати с ножове да излезем...

Защо е под сериозен риск? Няма ли агитките да викат едно и също име - Це-се-ка? Има опасност цесекари да се сбият с цесекари ли? Аз ли нещо съм пропуснал (не следя бг-футбол) или тази статия е странна?

На какво основание Столична община решава къде да се играе мач, след като това е единствено в правомощията на БФС. Знам, че в общината са малоумни и корумпирани неграмотници, които вместо да си вършат работата за която взимат нашите пари, се занимавам с всичко друго но не и с това което им е задължение. София е една клоака. Ремонт на ремонта на ремонта ... Малките улици в крайните квартали са като след американски бомбардировки. След като караш по бул. Цар Борис 3, де що има пломби са ти изпопадали, но за сметка на това на всеки 300-400 метра са сложили табла които отчитат скоростта, за което са платени безумни суми пак от нашите пари. Но важното да събаряме паметници и да решаваме къде да се играят мачове.

ЦСКА срещу Гамбия Юнайтед :)

дербито на южно конго