Стотици се сбогуваха с бореца Николай Щерев (галерия)

Дворът на църквата в Княжево се оказа тесен за всички желаещи да се простят с него

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да прости момчето. Но бих казал, че е абсолютно неуважение към паметта му липсата на маски, да не говорим как триста човека са се изсипали в двора, но важното е да са фешън, дори на погребение... Човек трябва да се учи от грешките, явно все още не можем и някой хора си мислят, че няма вирус. В Италия такова погребение би било позволено само в най-тесен кръг.

Амааааааан ....много бандит ,много мутра .....само хаирсъзи ....много апaшунги ...На бандитити под земята им е местото....

Нали когато си имал к19 няма право на погребението да присъстват близките. Нали в началото беше така. При 200 болни не можеше, но при 3000 и отгоре може дори да не се спазва и дистанция. Евала.... Иначе Бог да го прости човека.

Бог да го прости! Трагедията е голяма. А на хората, които се присмиват на връзката между борец и гимнастичка - това са спортисти, които в активната си кариера почти нямат време за личен живот между тренировките. Прекарват голяма часат от времето си по лагери и спортни бази. Белмекен например. Знам, че там много любови са се зародили. Какво лошо има спортист със спортист да се събере.

35 годишен борец, целият в татуировки и мутреещ, със съсипано от химия и тренировки тяло в доскорошна интимна връзка с 22 годишна гимнастичка от националния. Класика от 90-те години, обичам Ви !!

Имал ли е придружаващи заболявания

Проблемът е бил, че силно е подценил заболяването и е отишъл твърде късно в болница. Вливали са му антитела, но това не винаги действа възстановяващо при определени организми. Иначе е имал проблем със свръхтеглото, защото преди 7 години е спрял да тренира и дискотеки, алкохол, бързо е стигнал до 160 кг. А след това преди 2 години е решил да се върне към спорта и някакъв доктор го е посъветвал да взема кардарин, който изчиства мазнините при запазване на мускулната маса, понижава холестерола, повишава издръжливостта, но при по-високи и/или по-продължителен прием има показания за образуване на ракови клетки. Заради това лекарство беше уличен в допинг злоупотреба и беше лишен от права декември. Жалко за момчето, защото е бил голям добряк, както казват близките покрай него!

Винаги са ми били смешни, тия които тичат да плачат на чужди гробове. Ама момечето си има близки, те ще го оплачат. Вие къде се натискате.

Половината без маски, а другата яоловина си турнали маските все едни гащи, нахлузени на топките, а пишката... ъъъ... пардон, носът - отвън. И какво пази тази маска? Той и покойният май ще да е бил същият, щом е пипнал короната. И един негов приятел на стената му във ФБ обяснява, че вирус нямало и се били подиграли с него, като му лепнали "смърт от ковид"... Пълно с ковидиоти! Жалка ганьовска картинка! Бог да го прости Николай и в следващия живот душата му дано да си е научила уроците!...

Жалко за момчето,талант, не подценявайте тая гад,борбата е контактен спорт,усетите линсимптоми някакви взимайте мерки,всички които тренират трябва да се изследват

Кофти развръзка. Но какво да кажем за присъстващите, които дори в тази ситуация не са с маски?!

Съобрази се с тъгата и скръбта на хората!!! Как мислиш, маската ли е огромния проблем за хората, които са загубили близък човек?!? Появи се пред близките с този долнопробен коментар! На твое място не бих!

Не смятам, че съм казал нещо лошо или съм проявил неуважение към близките му. Напротив. Моите съболезнования. Само отбелязах очевидния факт, че момчето си е отишло от COVID, баща му многократно заяви, че е подценил ситуацията. От уважение към това, което му се е случило, трябваше всички да са с маски. Това е като да си отидеш от пожар, а на погребението ти да отидат с факли.

Да, маските са огромният проблем! И то точно тук и сега! Ако покойникът е носел маска, вместо да обяснява, че вирус нямало и "нито един не бил умрял от Ковид, нито един"!!! (последният му коментар приживе на стената му във ФБ), сега щеше да е жив! Аз затова на никакви публични сборища не стъпвам, С такива, които нито себе си умеят да пазят, нито зачитат околните , за да ги пазят, като носят маски - аз работа нямам. Да се мешат там ковидиотите колкото си искат. Аз си стоя настрана.

Няма кой да контролира, въпреки че траурните агенти са информирани и би трябвало да организират така изпращането, че да спазят наредбата. И в гробищните паркове навсякъде има информационни табели и напечатани предупреждения с изброените противоепидемичните мерки, които са: дистанция, дезинфекция, защитни средства, препоръчително е погребението да се състои до 5 човека и максимум до 10, които задължително да спазват дистанция, дезинфекция и носят защитни маски. Това е за всеки починал, който не е установен с COVID. A тялото на починалия с COVID е обвито в три защитни слоя найлони и текстил, пропити с дезинфектант и положено в ламаринен вътре в дървения затворен ковчег, за да не представлява източник на зараза. Изпращането в ритуални зали става при същите мерки, а църковните ритуали и опелото се извършва извън църквите отново при същите мерки. https://www.svobodnaevropa.bg/a/30554460.html

Светла му памет! Има ли деца?

Има, две

За информация на всички "умници", на които им липсва историческа подготовка. Философът Платон също е бил борец-шампион. "Платон" означава "широкоплещест" и е прякор. Мир на праха на Николай Щерев и дано Господ да даде утеха на родителите и близките му.

Да разбирам, че тоя квадратния със смешните уши и тъпото изражение е бил и философ, така ли ?

Жалко за момчето. Имал е лошият късмет да го хване вируса докато е свалял килограми

Бог да го прости и светла му памет ! И запомнете едно : със старо може да си правите майтап ,зашото и вие ще дойдете на неговия ... хал . Но с болно и смърт недейте . Много скоро може да Ви постигне същото >

Гугутката щом е бил там,други не трябват .

Под статията?! Защо?

мир на праха му, но пак никой не носи маски.

Борбата е представена и от: Стефан Мирославов - Крушата Илия Павлов Маджо Карамански Маргините Васил и Георги Илиеви Мето Илиенски Поли Пантев Руснака Маймуняка И ще ме прощавате за останалите стотици велики борци от прехода, за които не мога да се сетя за 2 мин

Карамански не е борец!

Мето и той

То и аз съм на 33, и аз с малко дете ... не знам за вас, но на мен ми се дръпна лайн..то. Не разбирам защо тия хора на погребението не носят маски. Да не стане след месец пак същото.

не носят защото според тулупите в Бг няма коронавирус

снимката на Иван Бандаловски е номер 1 - чалгар дори и на погребение, как може такова нещо...толкова ли са зле тия хора, не знам....

КОГА ?!

Бог да го прости! Нали имаше санитарни норми за Covid19 жертви да се погребват в изолация от съображения за сигурност? Спомням си една жена как я погребаха набързо, дори без знанието на децата ѝ през март.

В този момент най-тежко е на стария Щерев. погрева детето си. Никой баща не трябва да погребва децата си... Сила Щерев, сила да издържиш огънят днес.

преди 6 години една приателка си отиде,момичето беше на 25 нито пушеше ,нито пиеше, нито се е друсала или зобила с некви неща.Една вечер се буди и неможе да диша ,докато дойде линейка стана късно,.....ей така млад човек без никви симптоми....та на кой когато му е писано.. с маска без маска , с химия или без ,няма значение ..Арнолд е на 72 пък нищо му няма , всичко е късмет , живейте както искате , но не пречете на другите.........

То и ковид било на късмет, явно много хора са без късмет напоследък. Има логика в думите ти, ще ходя без маска и няма да спазвам дистанция или хигиена, все пак е на късмет!

Забрана за събиране на повече от 30 човека - тука са 300 и половината нямат маски, а са на поклонение на човек, заминал си от КОВИД.. нямам думи

Ем защо пишеш тогава бе?! Нямал думи, пък дращи...

Kолко ще умрат от тези дето са на площада?

Не ги мисли , ще се въргалят по пързалките.

Дир, не го очаквах и сега това да се случи, предполагам и вие щом сте разрешили коментарите, но ви моля да ги спрете за тази статия. Имайте уважение към мъртвите!

Някой може ли да ми обясни КОЙ е въпросния господин Щерев? Аз за първи път го чувам, а сега пък стотици го погребват. Дали не е случайно заради търговската марка "ковид", че да се пораздуе малко повече за това колко опасна болест върлува? Постоянно наблягат на тоя вирус, а човечеца е обикновен никому незнаен борец. Странна работа. Иначе лека му пръст. Никога не е хубаво когато някой си замине.

, което няма уважение към никого и страх от смъртта....

Много умно момче беше. Учехме заедно. А бе направо Академик еийазвам. Беше по-умен дори и от Бойко Борисов.

Във Свинеландия такива са на почит - с 1 мозъчна гънка и с 1 пръст чело. Като премиерчето.

Чак пък стотици за едно дрогирани мутри... Айде нема нужда

Стотици се сбогуваха с бореца Николай Щерев - като не спазваха дистанция и не носеха маски, за да НЕ се предпазват взаимно от вируса, който уби бореца. Чудесно са почели паметта на жертва на ковид-19 Клоунски свят....

Чудя се , кога ли гимнастичка ще плаче, за някои математик, например?

На теб дари са ти казвали че си с мега простак. Ако да, значи са се изразили твърде вежливо

Бог да го прости. Не разбирам защо се обръща толкова внимание на бившата му годеница - гимнастичка като човекът си е имал жена и 2 малки деца?!

За съжаление стотици реват за един борец, хванат с допинг и генерирал отрицателен бвп за държавата. Никой не реве, но много плюят много агресивно малкото честни бизнесмени, даващи хляба на стотици хора и генерищи милиарде бвп за страната.

За тебе, свиньо, ще плаче само кредитния ти инспектор

Щерев, ти дали не се кръгъл олигофрен? Сал за протоколя питам, инак знам че си х10 на 18 степен.

кажи един честен бизнесмен! Такъв който осигурява върху реалната заплата и не кара хората да работят в неприемливи условия за има няма хилядарка ако ходат и събота и малко инзвънредно....има една фирма Самент в Дружба и е цеха...някой да им прати проверка...някой с връзки

доган, домезчиеф, делян...

90% от шефовете на българските ИТ фирми. Това са около 100 човека, за които дори идея си нямаме, но никой няма да реве на гроба им