17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стадото се е размучало ! Видят ли червено и пощръкляват ! Марш на паша !

Абе я млъкни, че като те видя и ме лови редкото. Тия момчета можеха да ви бият поне с 5-6 на нула , бе идиот смотан. Тъпунгер недоклатен, я марш там на масата...

На тоя литексчия, все космосът му пречи....! Може и да имаше засада (в никакъв случай "по-вече от 3 метра" ), но причината за загубата беше , че нямаше кой да им вкара гол, при многото изгодни положения, които проиграха. При това, второто полувреме играха с човек по-вече. Но, на Стоилов не му изнася да ги коментира тия неща. По лесното е, да се хвърли вината на космоса (съдията)..

Имало, нямало засада, дрън, дрън, съдията..... Абе Стойчо, тези бразилци, ирландци, африканци, родни "надежди" 95 минути какво дремаха, че не вкараха поне един път топката във вратата на съперника? Съдията ли им пречи, международното положение или което е най-вероятно - неумението им! Ама и те не са виновни - толкова си могат! Въпросът е ти, "специалисте" - за чиф..... обикаля цял свят, за да ги доведеш на Армията?

Засада от всякъде , докато няма видионаблюдение ще има такива голове.

Когато топката се отбия от противноков играч и отиде в нападатерля който стреля няма засада.Чети правилника но той е за грамотни хора.Селяндура Стоилов ще си остане такъв за цял живот ако ще и да се нарича главен мениджър.Сигурен съм , че изобщо не знае какво означава думата мениджър.Микренски тъпунгер.

За кого работиш, а и хората не пасем трева !

Стойчо, оди на очен лекар, пич. Или пък не знаеш условията за засада ... смешна работа. Страхотен гол, никаква засада.

къде ги видя тези 3 метра засада не знам...може би има засада ,, но е мноого тънка

Мафията вика дръжте мафията!!!

Стойчо Стоилов: Безобразно съдийство, футболът е мафия Мафията във футбула била против мафията във футбула.

А, бе, теб не ти догърмя военния, та плезиш език. Аз съм привърженик на ЦСКА, но от такива плевели, не ми се гледа мач.

Прав е , че е мафия. А Гришата кой е ? Прост на галош борец. И мафиотите са прости и с това с Гришата си приличат. Както му се разми захарта край Девня, така ще му се размие тиквата- проста. Да не си мисли, че той не е сред мафията.

Всички знаем кои са ФК Ловеч.

Този защо все ходи с оранжева фланелка ?

Сега да питам Това сега Литекс или ЦСКА е че не ми е много ясно ?

Стойкас, все така да падате латекс кафяв. Все да е незаслужено и клизмарско!

Докога ще търсим оправдания във всички други, но и в себе си? Да добре, голът е спорен, но ние какво играхме!? Щом дойде ред да ни бият който ни хване, какви оправдания търсим!? Айде стига вече. Вкарахте селския манталитет в клуба. Това е проблема. Слабо ръководство, треньор изобщо нито имаме нито ще имаме скоро. Не и с това ръководство (Стойкас Стоилас)

Оооранжево небето, оранжево морето, оранжево прасенце оранжево квичи...

Трябваше да извадиш отбора.

Господ се смили над теб, а ти защо не се смири. Обърни поглед към себе си. Ти никога не грешиш. Слабо играхте. Не си вкарахте положенията, а накрая и с 10човека Локо щеше да ви вкара гол.

КОЛКО ПЪТИ ЛИТЕКС ГИ ПРАВЕШЕ А СЕГА СИ ОТВАРЯ ЧОВКАТА НЕЩО МУ СЕ Е ПОДПАЛИЛ ЗАДНИКА

Началникът ти си призна,че купува мачове,ти казваш че сте мафия.....Ами изчезнете!Бийте си камшика от футбола,за да се оправи!Този,който ви крепеше в БФС,вече го няма!Така че...довиждане!

Добре! Имаше засада. Но кой ви попречи да си вкарате положенията и да обърнете мача. Все някой друг ви е виновен. Този Соломон не е и за Б група.

Голяма грешка в заглавието! Загуби не цска, а цска ТИРЕ София, което е Литекс Ловеч, но преместен е столицата!