Коментари - Страхотен старт: Салимова и Чепаринов са първи на Световното в Узбекистан | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

... По коментарите ще ги разберете

аве що в Узбекистан а не в булгаристан ве чалгопитеци, шо така ве? Ами щот у чалгопитекия нема инфраструктура ве даваевауевротъпанарите смешни... ББААХАХА

Абе не че нещо, ама колко световни по шахмат има годишно?

гнусната престъпна безродна депесарска свиня няма ли да отиде да ги погали по главиците?!

Сигурно пак сами са си платили билета за самолета и хотела? Или държавата им е отпуснала тоя път пари за банички.

И за боза нема! Криза е!

Рано е още - това е швейцарска система - после ще започнат да се срещат вече само силни един срещу друг и тогава ще стане ясно кой колко е силен. Чепаринов при мъжете му давам 20-25 то място някъде. Салимова има шанс да е в 5 цата.

Нургюл има шанс за нещо голямо. Тя е наистина е много добра. По най-известните шахмат канали в Ютюб и подобни и обръщат голямо внимание от доста време насам, преди много от нас изобщо да са чували за нея тук в България. При мъжете не знам до къде са възможностите на нашето момче, но едно е на 1000% сигурно - пръв няма да е, щом Магнус Карлсен участва. Норвежецът е брутална машина и бие с лекота дори и разни алгоритми базирани на изкуствен интелект, които по принцип са супер трудни.

Не бие алгоритми. Те го бият. НИто АЛфа Зиро, нито Сток Фиш е победил. Рейтингът на последния Сток Фиш е 3530, а на МАгнус КАрлсен 2861. Разликата е смазваща.

провери на маика си може и да е бръсната.

Едни рядко прости хора, обиждат един много умен човек.

Шахмата всяка седмица ли има Световно Първенство ? Прилича ми на Григор Димитров - един ден бие , следващия пада ?

Браво на всеки,който носи името на България на върха на кариерата си или просто състезание.

Не знам утре как ще е,пак ще ги гледам пак, но не всички. Идваше ми много, да се опитвам да следя в реално време 5 партии на нашите, компютъра зависва, така че за утре - само 2, максимум 3! Между другото - партията на Чепаринов с Рапорт беше уникална!

И нещо, за да сме коректни (има неточност в информацията на ДИР): Нургюл Салимова след първите 4 кръга при жените действително е на 1-во място, но Иван Чепаринов, след 5 кръга при мъжете е на 3-то място, при равен брой точки с първия, и втория.

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Cъдя по долунаписаните коментари. - Толкова много простотия живее на територията, затова всичките тия умни хора са се изнесли. дир.ру, защо позволявате толкова долнопробни коментари ??

Мачкайте руснаци и американци, браво на вас, толкова сме горди!

Браво, нашите! Браво на Антоанета Стефанова и на съпруга й Иван Чепаринов, които живеят в Испания! (Където живее и най-добрият български шахматист Веселин Топалов.) Браво на Гергана Пейчева и Белослава Кръстева, които учат и живеят в САЩ! Браво на Нургюл Салимова, която колкото живее в България, толкова и в Турция, при приятеля си! Браво на Надя Тончева, която все още живее в родината си (понеже е ученичка)! Но най-голямо браво на нашите любими партийни ръководители, а също на нас, техните избиратели, защото успяхме да прокудим цвета на българската нация в чужбина!

Тази мюсюлманска пача, не е ли обидена от възродителния процес? Защо не скъса гадния си всински български паспорт, и не се върне в прародината си турция.

Ясно, ма ти си се пръкнал от Вгзродителния процес на Костя Късопишещий от Максуда!

Хубава кадъна, дали и е бръснато пусито.....?

Иди да питаш приятеля и да те оправи:))

Абе ти гледай в твоето пуси да не влезе един 7/62, че много ще ти припАри!!!

Хайде и световни шампиони.