17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Случаят е показателен, че на големите футболни клубове световното първенство по футбол им пречи и ако има чалъм, ще го бойкотират. Първо - ангажира преуморените им от 50-60 мача през сезона звезди и им пречи да се възстановят. Второ - нарушава предсезонната подготовка; Трето - платените от тях футболисти, печелят пари за някой друг. Самият факт, че Реал пре..бава футболната федерация на страната си, без изобщо да се притеснява от последствия показва, че рано или късно всички големи отбори, ще започнат за саботират световни и европейски първенства и ще ги превърнат във второстепенни турнири.

Кой каквото сам си направи, никой не може.

Споко, той Роналдо ще ги оправи ...

Много бързо отписахте Испания. Случайно да знаете, че не мениджъра, а един куп помощници тренират футболистите? Последната дума е негова да, но това не означава, че без мениджър отборът е обречен. И моля, фенове на комичната Англия да не се изказват за Испания. Благодаря.

Журналистика с copy/paste не се прави. Доколкото ми е известно, Роналдо все още е в отбора на Португалия.(Нищо, че играе в Реал от Мадрид!) :)))))

Нови мелодрами на черното тото

Хубава работа ама ромска, рамоска, циганска (абе типично по испански). Самолета и всичкото фудбалист след груповата фаза на Бернабеу да са благодари на Тъпотеги и чичо Фло.

Рамос още ли е капитан?

ИСПАНИЯ СА АУТ ОТ ФАВОРИТИТЕ И ОТ ТИТЛАТА ОТ МОНДИАЛА В РУСИЯ 2018 .... САМИ СИ БИХА ШУТА ....

В Краснодар знаят едно: Които и да другите страни в гражданската война, червените печелят.