17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква SUV система???? Няма такова нещо. Тъпоглави некадърници. Проверявайте преди да пишете глупости.

Ако беше някой обикновен човечец, в люлката на ,,демокрацията" САЩ, щяха да го изследват и за алкохол и за наркотици и вече щеше да е осъден.

с 2 фрактури на краката и операции и не са му вземали кръвни проби... да бе... Човек в такова тежко положение се откарва веднага за лечение, а не полицая да казва на медиците, чакайте, няма да го карате никъде, докато не му взема кръвна проба на пътя... Просто полицаите още не са взели данните от кръвните проби от болницата. И това не е никаква новина, че ое не са взели данните...

Важното е ,че полицията иска пълно разследване на случая,без значение от това колко е банковата му сметка! Няма значение, колко е известен,всичко се разплита! При нас “звездите “са недосегаеми, не са виновни ,,...не се и наказват! Пълно безобразие цари навсякъде,от президент и НС до най обикновенният човек!

Там е работата, че ще го покрият, нито е тестман за алкохол , нито за наркотици. Това ако стане в България , нямаше да се спаси така, въпреки банковата му сметка.

след като зная, че приема алкохола задължително с наркотици....

Разликата между САЩ и нас - в САЩ некомпетентността е временно явление за частни индивиди, докато при нас е константнл понятие. Не, че има значение де ! Баси! Милиони в сметката, деца, семейство, а алкохола, дригата и леките жени да ти замъглят погледа и да не видиш и изпиташ щастието от живота. И накрая с автомобила - дум! И дотам с кариерата. Пожелавам му на Тайгър да се оправи и да преосмисли някои неща.

Говори се че взима наркотици !

Как ще го тестват, нали е негър, полицаите ще ги изкарат расисти, ще се разрази скандал на расова основа. "Черния живот има значение" повече от белия.

Явно динозаврите- маймуни плащат ПОДКУПИ .... или събарят паметници на Основателите на САЩ.. А може и някой негър- ШПИОНИН в полицията да е покрил случая... То и затова на американците им трябват ОРЪЖИЯ.. Да се пазят от динозаврите...