Коментари - Тен Хаг след грешката на Де Хея: Искаме той да остане и да преподпише | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не е безгрешен, последните 4-5 сезона, ако не беше той, тоя отбор щеше да е под 10 място. Тая година са една идея по-добре, но има много дървета пред него за разчистване. Аз съм фен на отбора от 25 години, но вече почвам да изпитвам страшна агония като ги гледам. Едни и същи грешки

Защитата гледаше отблизо, а нападателят получи паса от играч на МЮ, та невинни няма. Освен това ударът беше коварен, между краката на клетниците в защитата.

Де Хея не им е виновен. Имаха около 70 минути да обърнат мача.

Топката си беше спасяема, дори от вратар под класата на Де Хея! Ами нали това е красотата на футбола! А колко неспасяеми е спасил - нямат бройка! От как си замина Съра това им е най-добрия играч! Ако не беше Де Хея, 6-7 г. МЮ щяха да са на това място, където е Челси от няколко месеца!

Ударът не беше силен, но беше добре насочен и леко фалциран. Освен това топката тупна точно пред Де Хея. Също не бих го нарекъл груба грешка...

Със сигурност можеше да бъде отразена тази топка от някой по-уверен врата - примерно Буфон, но чак пък груба грешка. Първоначално изглеждаше, че я хваща и някак си изпуска, но просто не му достигна разтег заради лошата позиция, в която беше застанал.