Тенисистката Шуей отрече да е обвинявала политик в изнасилване

Китайката не е била разбрана в публикацията си в социалните мрежи

Обратно в новината

Коментари - Тенисистката Шуей отрече да е обвинявала политик в изнасилване | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече не я боли там където са я изнасилили.Не сме били разбрали?Тя писа че е изнасилена какво има да разбираме?

Винаги в една тоталитарна, комунистическа държава, когато кажат нещо и после го отрекат, поглеждай дали слънцето не се върти наобратно ! Комунист лие, дай му Пиночет и не го мисли повече!

А какво ще кажеш за гимнастиките от сащ ,за превръщането на овалния кабинет в орален,за посещениията на един остров-тях на кого да ги дадем?Не е ли ясно ,че спортът стана политспорт- като в България.Какво ло не правиха ,за да махнат ЦСКА ,че да се установи единовластието на левски и таман да стане,взе е се яви Лудогорец.

Тия в малоумщината си започнаха да стават смешни. То и нашето парламентче не е гласувало мораториум :) Не са били разбрани правилно олигофрените

Очевидно цялото ръководство на тенис асоциацията жадува да го изнасилят "видни китайски партиини лидери"....

Важното е, той да няма обвинения към нея, че тя го е насилила.

Интересно защо от таз организацийка не реват за хилядите избити невинни деца от американски дронове, или те не се броят щот са нонейм?!

Предполагам АМЕРИКАНСКИ дрон е най-тежката форма на убийство? Вероятно плътно следвана от израелски такъв. А палестинска кола-бомба вероятно е неизбежна самоотбрана...

Много ясно, че не е ... Просто я скриха някъде за 3 месеца и сега вече ще повтаря всичко, което ѝ кажат. Дали има избор? Все пак това е Китай. Колкото и да плюем по Запада, заради проблемите мъ и дума не може да става за сравнение с Изтока.

Това ти го каза Асанж ?

Какъв Асандж, ако Асандж беше китаец отдавна да е изчезнал от лицето на земята, без значение дали някой пита за него или не

Ами не вярваме на китайските политици за това че не са и направили нищо, не вярваме на нея че не и е правено нищо. За сметка на това вярваме на разни феминистки, които обвиниха половината свят че е изнасилил другата половина... Ами не знам, ама тая работа вече започна да се изтърква.

Неясен пост, но с ясно враждебно отношение на западния мейнстрийм срещу Китай, че и бойкоти организират, не знам си какво си, и накрая момата - жива и здрава. Още преди беше казано, че е под психически натиск, може да е получила бурнаут. Стават такива неща, но за пореден път клеветите на мейнстрийма останаха във въздуха. Нека всеки се замисли, като взема за чиста монета това, което е написано в пасквили като СНН и ББС, както и дежурните наши папагали-преписвачи!

то още от началото беше ясно, че това е просто още една лъжа, част от американската пропаганда срещу Китай

Тя е искала, обаче той не ѝ се е вързал...

През лятото на 1989 на площад Тиенанмън нищо не се е случило.

И в Ирак никога не е имало оръжия за масово поразяване.

Не е имало такива уръжия където американците излъга ха че има.

и Окупирай Уолстрийт през 2011 г никога не се е случвал.

Преди са я изпраскали. Сега, освен това, са я напердашили. И пак здравата по старата схема. Бой и е... Не е малтретирана жената

с бой и е--не, за 14 дни може да я убедят и че Земята е плоска. 75 годишните партийни функционери са с естествена харизма, нормално е младите тенесистки да пожелават да бъдат бити и е-ни от тях.

Много интересно, какво точно се разбира под "доказателства, че не е била подложена на натиск". Официални изявления на властите не се приемат за такива, не се приемат и изявления на самата тенисистка... Добре, но какво ще се приеме за доказателство? Нещо на принципа7 Иском да ми донесеш нещо, не знам какво и не знам от къде, ама да е бързо и да е точно това, което искам.

Предположенията на западните медии и политици са повече от доказателство бе комуне

Щом комунетата почнахте да викате “комуне” на другите хора…

Ми тогава, защо искат доказателствата от китайците, бе нацистче?

Разбира се, форумците са свободни да изпратят дъщерите си при висши членове на китайската ком партия. Пък после заедно ще четем в дира колко са щастливи момичетата, които не са се прибирали в бг от 20 години.

Твоята дъщеря в САЩ при Харви Уайнщайн ли е,,или при Джефри Епщайн?

При Тед Бънди всъщност. Разбира се, че това може да се случи във всяка държава, въпросът е какви мерки се взимат след като се случи. Моника Люински прелъсти Клинтън доброволно и за малко да го уволнят, ако я беше изнасилил щеше да влезе в затвора.

Нищо не е отричала. Само опроверга дежурните лъжи.

Коварно, жълто племе. Комунизъм, съчетан с пазарна икономика. Заляли са целия свят, че и космоса вече с боклуците си.

Шило

И, за какво бяха всички ревове? Момичето си е добре, казало е, каквото е казала. Пак не излезе заек от трънката на политиката в спорта. Между другото- нищо не и пречи при участие в чужбина да драсне. Така че, всякакви опити за внушения, че е била обработена, че е тормозена от китайците, са несъстоятелни.

Абе имай едно наум. Тя може да драсне в чужбина, ама роднините и. Сещаш се нали?

Нали се сещаш, че са й обяснили, че ако е не каже каквото й бъде заповядано, ще си намери родителите на парчета в кофата. Така се действа в Китай !

Абе я да взема за 14 дена да те пребивам и изнасилвам всеки ден, дали и ти няма да си признаеш, че си дядо коледа? Даже ще разправяш смешни случки от миналата година - как си заседнал в един комин докато си разнасял подаръците. На комунист не трябва да се вярва. Ако ти каже добър ден излез на вън да гледаш луната. Докато тенесистката и цялото и семейство не са извън Китайската Народна Република, далеч от ръцете на китайската народна партия и не потвърдят казаното, няма да повярвам, че не е била насилствено накарана да си промени показанията.

Лъже дъртата комунистка.на комуняга не може да се вярва.Изнасилили са я и са я отвлекли за да покрият всичко.Няма доказателства ще тя е дала интервюто кудето отрича.Санкции до дупка за китайските и руските комунета.

Шило

И на сингапурските медии ли да не вярваме бе, боклук?

Боклук си ти русофилска отрепко.

Да комунистическо изчадие, щом някой почне да оправдава комунисти значи или е изнудван или му е платено. Друг вариант няма. Истината винаги е обратно на това което комуниста казва, без значение от медията - сингаппурска, руска или американска.

Сигурно тя го е изнасилила. Другарят комунист много се е дърпал и съпротивлявал, но силите са били неравни.

Под всяка такава статия се появява русофилския трол с деца и внуци в Америка, започва да говори на българите на ВИЕ и да обяснява колко било добре в Китай. Ама на въпроса защо той не е в Китай и какво прави по българските форуми не отговаря. Гнусни твари са комунистите русофили.

Колкото тази не е била подложена на сексуален тормоз, толкова и "ваксините" против Ковид работят.

Вие антиваксърите наистина сте с увредени мозъци - пръст да ви покажеш - ваксини ви се привиждат !

А от WTA могат ли да представят доказателства за липса на натиск от тяхна страна? Защото със сигурност на Китай може да се разчита доста повече - там понятията морал и достойнство все още значат нещо.

Мнооого си далече от положението в Китай.

Има-няма 4 години и половина съм живял там. Колко да съм далеч?

Пич, ти в кое измерение живееш, вземи се образовай малко за коми партията там..

Китай и морал... комунист и достойнство... ХАХАХАХА. Върви да си взимаш копейките, направи си норматива от спам за днес.

Не се била оплаквала ами се била похвалила. На китайски двете думи са синоними.

Любим прийом на комунягите е да пречупят и принудят човека публично да се откаже от своята позиция, наричат го "самокритика" и "разкаяние"

Що не погледнеш едно две видеа от някой китайски град ? Да не ти се доплаче като видиш какъв живот живеят "комунягите" а ? На светлинни години напред от Америка са, а за теб в България... Не ми се мисли... "Комунягите" вика...

А ти защо не си в Китай?

Гледал съм... особено от онези така наречени призрачни градове с огромни небостъргачи и живеят 20 души.... Никъде по света няма толкова много закопани пари... а в същото време цели провинции гладуват. Ама важното е че някой комунист си е направил петилевката за 4 години. Бягай в Китай комунистическа подлого и не се връщай. С удоволствие ще ти отнемем гадния капиталистически паспорт та да си седиш в Китай.

Ама ти явно още си мислиш, че китайците са някакви роби дето всички за облечени в дрехи като Мао Дзедун и ходят всяка сутрин с лопати на работа, и ядат само по два пъти на ден ориз. Колко само си заблуден.