17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига заблуждавахте хората, че от тея двамата става нещо, че единия игра за световна титла игра и това беше нищо друго живии и здрави да са но това е край повече няма на къде просто е смешно това къде говорят титли и тем подобни неща за тервел да вземе титла Усик трябва да мине горна категория и да ги оваканти и евентуално може да извади късмет както на олимпиадата нищо повече.... а за Кобрата всичко е за пари гали вечери и такива изценировки нищо друго.,....

Някой тлъст пенсионер,който не се е бил от няколко години и страда от задух. След победата Кобрата ще обяви че е готов да срази Джошуа,но световният шампион се крие.

Него имам предвид за ясния противник.

Плащам над $ 87 на час, работещи от дома си с 2 деца у дома. Никога не съм си мислел, че ще мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели повече от 10 хиляди на месец, правейки това и ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен. Направи го..>>>>>>> www.Trade46.Com

Усик който наби Тервел на Олимпиадата в Лондон има 16 победи от 16 мача и е носител на 4 световни титли( на всички основни организации) Има и защити на тези титли.Бил се е само с класни съперници От друга страна Тервел е на 74 място в световния рейтинг на категорията( сайта BoxRec) а най високопоставеният боксьор с който се е срещал е на 320 място в рейтинга, другите са още по назад. За какви пояси говори ако Усик премине в тежка категория. Той играе само с чували , не е никакъв боксьор, ами същата голяма уста като брат си. Братя Пулеви само на ГОЛЕМИ приказки го докарват.

А ти какъв медал имаш, бива те само да плюеш. То българите само това умеят най добре.

Истина е, че Тервел засега нищо не е доказал при протата, но и не се е излагал. Ще дойдат сериозните мачове, ще влезе вероятно в топ 20 в категорията си и ще се види реално докъде може да стигне. изглежда, като по-читавия брат.

ми е , че спасявам средно от смърт по един човек на ден през годината.Хирург съм.И стига с тези тарикати вече. Вижте бокса къде е и бъдете реалисти. За цирк стават ,особено в плезенето на един крак. Стига балони.