Тежък жребий за Григор Димитров в Рим

Още на старта го чака корав противник, а нататък пътят е възможно най-трънлив

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

PEYTSCH

При лек жребий отпадаше като...презряла круша, лекото свърши...Следва да гледа ка се борят и побеждават Зайцев и Тийм...Те показват воля, сила и упоритост...

Тоя и срещу баба Мара с метлата да играе, пак ще му е тежък противник....

Той спазва олимпийския принцип- важно е участието!

То има ли лек жребий за него???

Жалко за таланта му! Дали го пропиля или това е таванът му?

Аз по добър жребий и по удобни съперници не бих могъл да му пожелая.Всичките ще ги победи,всеоще тези които не играха миналата година са далеч от нивото за топ 10.Успех желая.

Въпреки,всичко,що помия се исипа върху момчето и то от родни,,Българе"Гришо,успех,докажи на ,,тъпите плюнковци от клавиатурите,че можеш.УСПЕХ!

... вече са други времена в тениса - вече има около 100 топ играчи, всеки от които може да стане номер 1 в мъжкия тенис - КОНКУРЕНЦИЯТА ВЕЧЕ Е УБИЙСТВЕНА, НАПРАВО ГЛАДИАТОРСКА...!!!!!! Видяхме, виждаме края на големите доминации - Надал, Федерер, Джокович... А гришо да се стегне като № 4, така и играе направо във втори кръг и за него ако Кей Нишикори или Фелисиано Лопес са препятствия, направо да отива в скута на кака Шерцингер... Но и тя ще предпочете победител, разбирай с по голям... МИЛИОНЕРСКИ ЧЕК...!!!!!!

Давай Гришо, въпреки българските ХЕЙТЪРОИДИ...!!!!!! Те завиждат че си красив, че си милионер, че имаш най-красивите гаджета в света, че сои в топ 10 нан най-добрите в света тенисисти, ЧЕ СИ ИЗВЕСТЕН, В МОМЕНТА НАЙ-ИЗВЕСТНИЯ В СВЕТА БЪЛГАРИН...!!!!!!