Коментари - Тити Папазов през сълзи: Племенникът ми има коронавирус | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тити да плаче???...Не може да бъде!!!

Тити, Млъкни бе, кашон! На младите не им личи и им минава като на куче. Стига рев, стига простотии бе.

Слава богу прибрах децата си от Италия! -много добре си направил що не ги остави там.

лигльо .... женски полов орган ... в тоя няма нищо мъжко ...

Тоо сигур плаче и кат лъска.

колкото ъти съм го гледала...

Тити, ти ходиш ли на психолог за да ти помага да контролираш излишните емоции и драматизирането? Ако не си потърсил все още съдействие, те съветвам да го направиш!

Случай е виновен треньорът.Отива в Испания ,когато там има бум на заразите и ,когато се завръща НЕ се изолира,а отива при отбора.Абсолютна безотговорност.Човекът,който трябва да пази състезателите си ,ги заразява.

И какво като има корона вирус племенника ти? Нали е на 18 г. т.е. лесно ще се справи с вируса и ще оздравее. Голяма простотия цари сред този народ!

Пишете когато някой път не ревне.

И ти Бруте аа пардон Тити

Племенникът - на сестрата - сестрата - на Тити, Тити ревящ и пръскащ - из всички телевизии и оттам - България в топ 3.

Тттттитттти сссссси реввввввееее пппроффффилактично пппппо ннееккколккко ппппъти ннна ддден.

Kalin

Уф........тоя реве за всичко което се сетите с или без повод!

Богатите с многото пари имат и шанс да се доберат до здравеопазване. Ние бедните дето нямаме пари да ходим по чужбина да му мислим. В София казват сега без връзки няма да видиш болница. Така се оказва, че тая система дето я финансираме с 4 плюс 4 милиарда (от джоба) плюс бюджета на МЗ се оказва работи само за богатите. Тити няма да остане нелекуван. Ние да му мислим. Хем нямаме пари света да видим хем богатите дето хойкат ни довлякоха болест. Ама нищо. С вируса идва световна рецесия според американците. Ама и то нищо - после война не дай боже

Вие, като ходите в чужбина си стойте и сега в чужбина. Нали там е много Убаво. Що си идвате тук в "лошата" България?

Голям праз като има коронавирус - до сега не знам някой в България да е умрял от това - а имаше двама ама те дали са умрели от короната - едва ли

умрели са от глупост...затова смъртността в България ще бъде висока...ти също се пази, в тази рискова група си!

Тити си плаче по принцип и без причина, пък сега ще ореве орталъка.

Защо ни пишете за някой дето не е болен? Вируси и бактерии бол. Човек е пълен с вируси и бактерии, от които много рядко се разболява.

Айде малко по-спокойно, ще се оправи, чакат ни още случай, стшга сте търсили сензация!

В българският език няма дума в множествено число, която да завършва на Й. Един случаЙ, но случаИ.

Колко ритнитопковци, некадърни спортисти и персонал харчат излишни пари, обикалят света за да играят през празни трибуни и сеят зарази, а пък и ги спонсорират с нашите данъци!

Тити - нещо като тита, ама без титс ;)

Хлапето ще го изкара и ще се оправи. Пази себе си, възрастните около вас и хората, с котио можете да иматек онтакт. И спри да рИвеш, че ми се повдига.

Не се притеснявайте! Вече има лекарство. Китай обявиха снощи, че има японско лекарство.

В България това лекарство го няма.И да внесат ще бъде за богатите и връзкарите,не за простолюдието.

Ейй нямате оправяне българи МАЛОУМНИЦИ. С всеки ден българите заприличвате на Бойко Борисов... Малоумни изчадия... Да ви хване тая корона вирус че да се отървем от кофия матрял тука.

ами си признай че короната те е ударила в главата , която и без това си е празна де ...ха ха ха

Животът стана ужасен,вече не смея да ходя по проститутки! Не знам какво да правя,направо ще се мре.

Че дода с колегата фелдшер Низам Вазелин да вдигнем Тити и Брадчеда му на крака чрез методите на Кюрдистанската народна медицина.

Спомняте ли си, как този Тити, като цветарка обикаляше студията и защитаваше Цветан Василев, колко добър човек бил и няма вина за източване на ЦКБ. От тогава този лигльо не искам да го гледам и преключвам канала, когато го дават, защото не е искрен и честен човек за какъвто се представя, а пълно менте.

Той едно време защитаваше и братя Илиеви в "Шоуто на СлавиТри".Даже нещо подскачаше и се пенеше на сценаристите,че задавали обидни въпроси?!В типичнят си стил!Аз пък от тогава не го гледам!Абсолютен лицемер,циркаджия и лигльо на всичкото отгоре!

Нямал симптоми пък треньорът му разбрал. Бързите тестове дават +/-20 отклонение тука има тука няма. А бе вие тест за интелигентност ли ни правите. Като добавим, че Тити реве в буквалния смисъл за всичко. Какво всъщност искате да ни кажете с тази статия?

Какво не си разбрал? Написано е ясно. Треньорът пътува до Испания и се връща. Заразява 4 деца от отбора. Получава симптоми и отива да се провери. Хващат го и почват да изследват контактите му. Съответно изследванията на 4 от децата са положителни. Та племенникът няма симптоми, кара явно леката форма на болестта, но си е заразен и,разбира се, до оздравяването има риск от усложнения. Да се оправят децата и дано са от малцина заразили се. Трагедия си е това за семействата им и дано да ни се размине на останалите.

А моя братовчед, да ви кажа взел че се разболял от грип! Викам му, абе серсем защо не хвана короната че да се прочуем, журналята да пише за нас, че аз да взема да ревна пред камерите че да пише куцо и сакато за мен! А той хванал грип! Температура, кашлица, сополи и за какво? За нищо! Загубен човек!

Тити, ревло!

Абе ДИРа това е голяма новина ..... Надявам се Тити да се е запасил достатъчно с тоалетна хартия сащоъо сега се е посрал от страх... м/у другото . Учените от от унижерситета Джон Хопкинс са установили защо хората купуиват тоалетна хартия в такива количества.. "Защото един като кихне 30 се посират"

Ти не си ли бил болен от грип,та рониш сълзи?

Мале горкия.Сега ще кашля 2 дни и ще му е леко зле тцтц

Не всичко е лошо в този труден момент. Опитайте се да видите някои неща ... Белите дробове на земята се задъхваха. Хората мразеха повече, отколкото обичаха. Бащата трябваше да прекарва повече време с децата, но то никога не стигаше.Богаташът смяташе, че парите купуват щастие. Футболистът беше по-важен от медицинската сестра и лекаря. Стресът караше сърцата забързано да туптят. А между народите имаше големи граници. Тогава заради един малък вирус ,един ден изведнъж светът спря . Земята започна да диша чист въздух. Хората в отдалечението си разбраха, че се обичат. Семействата отново са заедно. Богаташът, неспособен да напусне къщата, трябва да се примири с малко хляб на трапезата. Хората аплодират от балконите си истинските герои. Умът ни се успокои, защото няма повече бързане. И когато всичко беше на път да се разруши, целият свят се обедини, превърна 5-те континента само в ЕДИН.

С много от описаните неща съм съгласна, обаче миналото време в изречението "Стресът караШЕ сърцата забързано да туптят" звучи изумително нелепо. Толкова нелепо, че чак се разсмях. Как по-точно да разбираме смисъла му-че сега няма изобщо стрес у никой на "единствения" континент или че сърцата ни са почти спрели от спокойствие, та туптят едвам, едвам...."Умът ни се успокои" и "целия свят се обедини слагам също в графата нелепо...

Дано да не се самоубие Тити, че е с много слабо сърце! Близките да са покрай него!

Нидей рива Тити, нидей! Момчето ще се оправи, а ти вземи пусни 2-3 SMS-a за любимия си фалирал отбор!

Ш'са разплача!

Ужаст. Тутиту на улицата го раздава мутре, види ли камера почва да се сополиви. Карлуково, Курило.....

Всички дето се върнаха от чужбина са с коронавируси,това е...

Добре де, нали ако човек няма симптоми, тестът излизал отрицателен? Сума ти пъти го казаха, сакън да не тръгнем да се тестваме. Сега какво излиза?

Сега излиза, че трябва и ти да се тестваш. Залупен!

Погрижих се за лицето ,сложих му кремче против бръчки , сложих червило и си лягам. Утре ще стана ,ще излеза и никой няма да подозира .. ;)

Незнам защо го правиш и какво компенсираш но някак вече не ти отива. Слава ли търсиш внимание ли но ставаш нагъл

Тити, всички те обичаме! Имаш фенове в цяла България, дори и в Ботевград! Ти си най-великият.

Тоя депресант да ходи да си лекува нервите и да не плаши възрастните хора дето гледат късното шоу на Цитронадис ли беше, Циципас ли беше, така и не мога да го запомня тоя плешо. То рев, то сълзи, то сополи. Момчето е младо, ще пребори вируса като стотици други млади хора по света ама вуйчо му орева ефира с глупостите си вместо да вкара малко оптимизъм.

Тити, племенникът ти да не е над 70, че така страдаш? Или е с присаден орган или е на лъчетерапия??? Да е жив и здрав и да се излекува бързо!

Той Тити ще се разреве и ако котката му кихне.

Топ новината Тити. Отпред. Ами има момчето Ще оздравее А стига сте се шашкали и драматизирали! Знаете ли колко го имат и не подозират дори

и ти и твоите политпропагандни бокл...като го лепнете и ще го разберете

Тити, стига рева - ти си в рисковата група, не племенникът ти. Но и на теб тищо няма да ти стане. Айде, черпи сега една газирана вода!

Да си бяхте стояли на задниците. Хората ви казват не пътувайте, но вие- НЕ.

нищо му няма. Повечето хора дори не разбират, че го имат. Стига драма.

Не анзм имаш ли родители ,но дано и при т

Моите бяха по- застрашени от свинския грип, който затри 500 000 души. Така че, да имам родители.