Тити Папазов: Това е политическа игра, изненадан съм

Не виждам никаква причина въпреки това да не ги получа, твърди треньорът по баскетбол

Обратно в новината

Коментари - Тити Папазов: Това е политическа игра, изненадан съм | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стана грешка от арабската клавиатура на телефона на Божков. Искал да каже акциите при Мими, някой прочел Тити.

Прав си, но ... който погребе Левски да си носи кръста. За мен са тези двамата.

Не си изненадан, просто си малоумен идиот.

Само идиот може да се радва като му харижат 24 милиона дългове хаха

На ревльото на Ребубликата не можа ли някой да му обясни,че този бизнес е за сериозни хора а не е за ренегати като него /цесекар пребоядисал се на левскар/,какъвто е Константин-Тити!

Сори Тити, театъра си е театър.

ти си риалити палячо, който не разбира нито от бизнес нито от футбол. Самочувствието ти е малко в повече. Каквито и стойки да чупиш празните седалки зад теб говорят повече от всичко - че волейбола е скучен и безинтересен за българите спорт, а калпавата игра отвращава и малките деца. не си наследил нищо за Левски. Васил Левски е българска светиня, а вие спортистите омерзявате тази светиня. Като на някоя фасада пише "смърт за Левски", "к.р за Левски", "Долу Левски" кое му е достойното на това? Едно дете на 5 г., което учи за подвизите на Левски ще знае ли че става въпрос за футболен или друг клуб? Забрана всякакви спортни клубове да ползват имена на български герой.

Пак като не е разреван, а само е изненадан......

Язък за реването и хвалбите по Божков. Сега човека пак ще трябва да реве наново и да обяснява какво е искал да каже.

Плачи Тити,плачи че още много изненади предстоят !!!! Разбра ли сега как се изгавриха с теб и колко си жалък ????

Angel Di

Тити се самоподложи

Аман от физкултурници, яки като бикове и почти толкова умни, на възлови места в държавата. Не случайно тя върви на обратен ход-

българия драги ми журналисти и редактори на текстове се пише със главно Б

кой идиот пише България с малка буква?

Време е за "Левски 1914". По-добре ужасен край, отколкото ужас без край

Тапир.

Ти си едно агне обградено от глутница вълци Колкото и да плачеш този залък хиените не си го дават Това не е като да се кандидатираш за кмет за София Номераът и за/ со кротце со благо/ не минава Вълците са на задните си крака А подарък от такъв ранг не е за твоита уста

Поне един билет от името на публиката на Левски да беше подарил Божков не е дядо мраз

КОЙТО НЕ Е ПОЛИТИК ВЕДНАГА МУ БИЯТ РИТНИК!

Шило

Тити не е на Земята!

Жалък малоумник!КЗЛ!

Ревни бе!

казах ли ти че на можеш с мечките заедно мед да ядете ? Не си навирай кратуната там де не влиза де ...;))))

Синьо ЛУПИ.

Тити празната кратуна!

Като започнат с подобни изказвания: "Левски е идеология", "ЦСКА е религия" и т.н. направо ще ме разплачат от умиление. Тези отбори са с изгнили корени, създадени в условията на Партията-майка през едно безвъзвратно отминало време. Нямат бъдеще, защото са конструирани да бъдат захранвани с футболисти от цяла България. Сега се иска бизнес модел, но не мутренски, а печеливш. Е как тогава да вървят напред?!? Никаква религия и идеология не са! Или ако са някаква идеология, то това е да се обират талантите в цялата страна, за да може отборът на Партията и отборът на ДС да са силни, за да могат сумати народ да се облажва покрай отбора. Това е идеология на кражбата, която е издигната в религия от тези отбори.

Кака идеология сте бе , 50г на издръжка на народа, заедно с ЦСКА трябва да бъдете закрити със закон.......любимци на народа били......нещастници.

Не ги разбираш тия работи! То не е само шоу като баскетбола. Политиката и Бизнеса не са игра за всеки. Айде жив и здрав! И няма да ривеш ей!

Би трябвало Борисов да откаже. Мисля дори по закон политици в изпълнителната власт за да избегнат конфликт на интереси не могат да имат бизнес.

Трябва да си много тъп ( Тити) да мислиш ,че в мафиоти като Божков или Ганчев или Стефанов има някакъв морал ,всичко е за политически лостове, тия бандити им е през онова за Левски за ЦСКА и за който и да е

Kalin

Когато ЦСКА потъваше левскарите се смееха и се бъзикаха.Сага са в същото положение и ореваха орталъка с проблемите си.И ЦСКА е наследник на голямо име и голяма история но това не спря сините да им се подиграват че и до скоро продължаваха.Не съм против Левски и да се спаси някак си но ми е гадно сега като дигат шум до небето защо забравиха за държанието си спрямо ЦСКА!

Бъркаш се нещо. Левскарите и до днес се смеят на ЦСКА-София (Литекс), и признават за автентичен ЦСКА 1948

Цеката ви плаща.Сам го каза 500000лв.За някой лев и Баце ще припознаете.

Това кой левскарите признават няма никакво значение.

Тити, радвай се, че ти се размина. Тази игра не е политическа, не е и спортна, струва ми се.

Жалък петнист ЧЕРВЕЙ! И за цирка не ставаш.... А Левски е предаден и обесен от .... управляващите територията България. И тогава и сега..... Смърт на фашизма!!!