Коментари - Транссексуален боксьор с първи успех при професионалистите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точният термин е трансджендър, половата ориентация е нещо съвсем различно от сексуалната...Като конкретният индивид може да е преминал смяна на пола чрез хормонална стимулация и оперативна интервенция, но може и да не е, т.е това не е задължително за да бъде определен като транссжендър. Основното е дали той се чувства мъж, ако е роден жена и обратно.

Само че природата не пита как се чусвта един човек, а какви органи и хормони има. Това че си е резнала някои неща и има искуствени друг не го прави от другия пол а просто показва колко откачен е човека.

идва краят и на спорта...

добре де, тия защо не се състезават само помежду си? Мъже, жени, мъже станали жени и жени, станали мъже - 4 (може и повече) джендър категории в спорта и готово, всички са доволни, особено жените спортистки, който заради мъжете, станали жени, няма вече да видят медал....

разбира се, ако тоя "мъЖ" беше паднал, щеше да се оплаче от дискриминация....

Плащам над $ 87 на час, работейки от дома с 2 деца у дома. Никога не съм мислила, че ще мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели над 10 хил. На месец, правейки това и тя ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен. Посетете тук......>>> www.Trade46.Com

Много важна новина!

Кофти е да се биеш с травестит - мъжка сила и женска злоба ;)

Дано Бог и открие истината и да не бъде вече роб на лъжата. "И ще познаете истината и истината ще ви направи свободни"-Исус Христос .

Ако Уго бе смаризил Патрисия/о веднага щеше да попадне под ударите на Истанбулската конвенция.

А хормоналното лечение на въпросния боксьор дали се брои за допинг?

Тоя е политически коректен и при него, и допингът не се брои за допинг. Като при Сери на, и ней подобни "болни".

Жендъри!

Недей, че точно този джендър ща бий...

Това, че ще ме бие прави ли го по-малко жендър?