17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Германците трябва да са първи. При второ място, на 1/8 финал са срещу Бразилия, а бразилците имат да си връщат за едно 7-1. И ще е тежък мач. Много тежък.

Льов не трябва да се изхвърля. Шведите са корав отбор, изнвърлиха Италия ...

да си ядеш топчетата от носа за късмет и може да се класирате,ха ха ха.

Допусна Льов грешки. Първо срещу затворен отбор, когато само центрираш, ти трябва висок нападател тип Гомез, още повече, че мексиканците не са високи. А той го пусна много късно. Другото е че сложи Мюлер крило. А той в мача Байерн-Реал Мадрид доказа, че не може да играе крило, след като се контузи Робен. Освен това е в лоша форма и трябваше да остане на скамейката. Срещу шведите вероятно ще е друго и там пък ще му трябва пъргав нападател, ако не се стигне пак до такава ситуация. Липсват на немците бързина и ентусиазъм. Много аристократично играят. А и нямаха късмета на Франция, срещу много по-силния отбор на Мексико. Те пък защо държаха Чичарито, не ми бе ясно. Добре че имаха вратаря, който направи страхотен мач.

Кога немец е побеждавал в Москва? Това е риторичен въпрос. И имаха късмет, че мексиканците прибързаха в някои от контраатаките си, та да не стане резултатът разгромен, какъвто заслужаваха според играта си! Браво на мексиканците!!!

Никаде и за нищо не трябва да се подценявя партньора. Треньорът на Бундестима сега и да се перчи и с пепел да си посипва главата-все е тая.

Няма как да има германска класа с отбор от канакен.

за да се класират трябва да не пускат повече мръсника Дракслер и некадърните Юзил , Кедира и Боатенг

Груба треньорска грешка. Всички атаки от дясно , а Йозил второто полумреме не можеше да върви.

По-добре недейте... Там ще ви чака Сборная, ще боли.

Ще се класирате, ама първо трябва да биете Швеция. Щото ако направите равен, те правят другарско реми с Мексико и "ауфидерзен".

Вече не сте германци ... поне не това, което бяхте преди ... сега сте групичка толерантни джендъри ...