Треньорът на Лудогорец: Няма съмнение - Леверкузен бе по-добър от нас

Това е добър урок, анализира Пауло Аутуори след 2:3 от германците в Лига Европа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много слаб треньор Акп падне в неделя в Пловдив е пътник

Аутуори е много слаб треньор. 70-та минута пада с 3:2 и нямаше нито една смяна?!!! Този Лукоки - кара Кольо, така ли не го видя че е пълен шаран. По-голям и от Кафу. Кашеру никога не е играл две полувремена. Мърселиньо и той се изморява бързо последните няколко години. Гол майсторът Шверчок даже не картотекиран?! Лука Саша и той! До кога ще го търпим този треньор?!!!

С оглед на показаното,мисля че добре паднаха! С тази игра можеха да паднат с доста повече! Няма сресда линия! Някакви мешания като от 70 те! БЕЗ СЪДИЙСКА ПОДКЕПА ТОЛКОЗ!

Отборът е за кашмер с малки изключения на няколко човека, никаква средна линия, разчитайки само на любимите им контраатаки !!Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори е много слаб, много слаб !! Германците и треньорът им след почивката излязоха коренно различни, с нова тактика и обърнаха мача !! Въздух под налягане, един голям nadut балон е Пауло Аутуори !! Един път не стана от пейката, седи си и гледа сеир, дори се усмихваше от време на време - абсолютен свинкс, няма тръпка у този човек !!

Ба, по-добри били от вас. Нещо се бъркаш, бе. Четох вчера някакви заглавия за дъвчене на аспирини и т.н. Ама вие понеже сте с малко по ниско IQ не знаете сигурно, че аспиринтът като се сдъвче доста горчи. Е, подъвкахте малко аспирин... Няма такъв кеф.

АБе друго дрънкахте преди мача.............Смешници!Лудогорец отива на все по-зле!Язък за милионните транфери!А този треньор е някакво недоразумение!

Замириса на лайна

Много хубав резултат германците се подиграха брутално с измисленото отборче от разград дадоха им два гола и после им показаха кои кои е браво на немците а лудогорец дано все така падат красиво в евротурнирите

Тъй, тъй. Дали им били два гола. Като у маалата ви.

Много гел ще се лее днес в Рязанград!